29 Nisan 2011 Cuma

Fısıltı



Son Okuduğum kitap "Fısıltı" oldu. Alacakaranlık serisini okumamuş olsam güzel derdim. Ama yazar bu serinin etkisinde kalmış. Kasabada yaşayan lise öğrencisi Nora, sınıfındaki Patch ile tanışır. Patch diğerlerine göre farklıdır, Nora ondan korkmakla beraber duygularına engel olamaz ve maceralı, korkulu günleri başlar. Tabi beraber yaşadığı annesine  başına gelenleri açıklayamaz. Olaylarla kendi başetmeye çalışır.

Patch vampir olsaymış tamamen benzer olacakmış. Alacakaranlık'ı okumadıysanız okunabilir ama okuduysanız başka kitaplara yönelebilirsiniz. Evde bekleyen diğer kitabımıda okuduktan sonra sizlerden gelen tavsiyelere geçeceğim.

 Kitap okumaya vaktim yok sözüne inanmıyorum ben. Araç kullanmıyorsanız arabada, metroda, durakta, uyku öncesi, çorbayı karıştırıken vb. Arkadaşım bebeğini emzirirken bile bir yandan okuyabiliyordu. Ama bazı dönemlerde insanın canı okumak istemiyor tabi o durum ayrı. Yoksa istedikten sonra herşeye vakit bulunabilir.

Herkeze güzel bir hafta sonu dilerim.

3 yorum:

Meyra dedi ki...

hımmm yine bir kitap postu ne güzel ne güzel..sana katılıyorum canım zaman kişinin elinde ben öğle arası bile okuyarak kitap bitiriyorum yeterki iste meselesi..iyi hafta sonları yok hatta yeni bir gezmeceli hafata sonun olsun;)

annesiningülü dedi ki...

işyeri uzak ama neyseki servis var. böyle oluca okumamak saçma olurdu dimi :)

Hande dedi ki...

Meyracım, yaratcak fırsatlar çok. Hava yağmurlu olmasa gezmelerimiz daha güzel olucak canım. bol bol gezelim :))

Baharcım, hemde yolda sıkılmamak için en iyi çözüm :))