8 Nisan 2011 Cuma

Cumaaa



"Bugün Cuma enseni kapa" diyerekten enseye hafif bir şaplak ilkokul yıllarının en genel şakalarından biriydi. O yaşlarda da el şakası sevmememe rağmen içinde "Cuma" kelimesi geçince genede neşeli bir hal alıyordu. Cuma günleri neşeliyken bu söz aklıma gelir.

Eskiden yabancı bir dizi vardı, kız parmağı ile zamanı donduruyordu. Bende Cuma günü zamanı dondurup hep o günde kalmak isterim.Şahsen hiç sıkılmam :))

Nisan geldi nihayet güneş açtı ama ben deniz kenarında açık havada kahvaltı etmeden bahara girmiş gibi hissedemiyorum. Yağmur yağmazsa bu hafta belki bende baharı yaşamaya başlayabilirim.

Herkeze bol güneşli güzel bir hafta dilerim

Not: karikatür webden.

7 yorum:

Meyra dedi ki...

canım bende hiç sıkılmam hatta elimden gelse günü 48 saate çıkarıp doya doya yaşamak isterim:)) yani zamana kafa tutmak ne güze olurdu şimdi..sahilde kahvaltı yaparkende aklında olayım olurmu;) iyi hafta sonları..

Hande dedi ki...

Meyracım, gidersem söz aklımda olucan :)) ama yakın zamanda İstanbul'a gelirsen beraber yaparsak çok daha güzel olur :))

cafenoHut dedi ki...

Cuma gününün çoşkusu, telaşesi, umudu başka hiçbir günde yok. Hele bir de güneşli olursa ne ala...
Umarım bu haftasonu hepimiz baharı yaşamaya başlarız...

annesiningülü dedi ki...

karikatür süper :D
bu arada h.sonu soğuk olacakmış :(

Hande dedi ki...

CafenıHut; söylemesi bile güzel Cuma :)) hava bir açıp bir kapatıyor :(

Baharcım; böyle güneşliyken soğuk olacağına inanmak istemiyoruz ama rüzgar çıktı bile :(

Selin Ergeçer dedi ki...

Handecim hatırladım o diziyi hani babası uzaylıydı, kızın adı da EVA idi değil mi :))))) ah keşke öyle bir özelliğimiz olsa, hayat ne güzel olur değil mi? iyi haftasonları canımcım :)

Hande dedi ki...

Selincim evet iyi hatırladın benim hafızam zayıflamış sanırım :)) çok keyifli olurdu keyifli zamanları istediğimiz kadar uzatırdık :)) eğlenceli bir haftasonu dilerim canım :)