16 Şubat 2012 Perşembe

Bir Umut




Uygun kıyafeti seçmek adına sabahları uyanınca hemen dışarıya bakıyorum. Dünde baktığımda heryer bembeyazdı, romantik sayılan bu görüntü beni çok bıktırdı. Yazın kış gelse diye dilerken böyle karlı bir kış olacağını tahmin etmemiştim.

Havalar biraz ısınsın mini İstanbul turu yapmak istiyorum. Hatta bu sefer Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası eşliğinde tarihi yarımadada yeni yerleri keşfetmeyi planlıyorum. Fotoğraf makinası ve aşkımda  yanımda olunca başka birşey aramam.

Öncelikli plan ise bu haftasonu için. Ablam ve yeğenlerim yarın bizi kalmaya gelecek. Haftasonunu beraber geçireceğiz. Çocuklar henüz İstiklal'i, Tünel taraflarını gezmediler. Cumartesi o tarafları gezdirmeyi düşünüyorum. Ben Taksim'i ilk teyzemle, Bodrum'u da ilk amcamla gezmiştim. Benim için hala güzel bir anıdır. İlerde onlarında benle böyle  güzel anısı olsun istiyorum, o taraflara gittiklerinde akıllarına ben geliyim :))

Meterolojinin yanılıp, karın fazla yağmaması için dualarımın yanısıra evrene bütün enerjimi gönderiyorum :))

8 yorum:

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Bencede bencede yağmasın kar ,söz meteorolojiye kızmayacağım yanıldı diye :))

annesiningülü dedi ki...

gönlüne göre olsun canım ama kar cuma'ya fena yağacakmış ;) meterolojinin yalancısıyım :D

Meyra dedi ki...

sen burda olsan ne yapacaksın canım:)biz bıktık ki ben karı çok sevenlerdenim ama buz kütlelerin üzerinde yürümekten resmen bunaldım:( korkarım beyaz örtü hiç bırakmayacak peşimizi.
Haftasonu hem teyzelik hem rehberlik yapacaksın demek!Şimdiden keyifli saatler diliyorum Handecim.O ada turu planınıda pek tuttum;)

fatoş dedi ki...

inşallah hava güzel olur da mis gibi gezersiniz :)

Hande dedi ki...

Damla; bu sefer yanılmasını yürekten diliyorum .))

Baharcım; bu kez yanılacak, secret yaptım .)

Meyracım; yok ben orda yaşayamam sanırım. Haberleri gördükçe İstanbul'daki kara şükrediyorum :)) Hava durumu izin verirse bol bol gezicem bakalım :))

Antonella, C'est moi; thank you, I'll wisit your blog :)

Hande dedi ki...

Fatoşcum, inşallah canım :))

didem dedi ki...

Istanbul turu planina bayildim. Postunu merakla bekliyorum. Sen yaz ben hasret gidereyim:)

Hande dedi ki...

Didemcim, havalar ısınsın o turu da gerçekleştireceğim bol fotolu olur :))