6 Ekim 2010 Çarşamba

Kış Geldi

Havalar soğusun derken bu kadar da istememiştim. Kat kat giyiniyorum, nerdeyse kaşe kabanımı bile giyeceğim, ısınmak çok zor. Genede yazı çok seven biri olarak, bu yazın bitmesine sevindim. Nasıl bir sıcaktı öyle kendinden bıktırdı. Kışın en sevdiğim yanı sıcacık yatakta yorgana sarılıp yatmak. En kötüsü de sabahın erken saatlerinde o yataktan çıkmak.

1 haftadır devamlı hastahane de olmamdan sanırım, sağlıklı olduğum için daha çok şükreder oldum. Teyzemler, ablam, kuzenim, anenanne, dedem her gün bir aradayız. Yoğunluktan bu kadar sık görüşemiyorduk, dedem hastalığı ile hepimizi yanına topladı. Aile olmak güzel bir his.

Köyde yaşayanlara bazen özeniyorum. Eş dost akrabalar maksimum 2 sokak uzaklıkta. İstanbul'da bunu sağlamak zor. Sahip olanlarda şanslı azınlıkta.

8 yorum:

Selin Ergeçer dedi ki...

Aile olmak böyle birşey işte canım..En zor anlarda, yanında birilerinin olduğunu hissetmek...güzel bir his :))

Filiz dedi ki...

Haklısın Handecim,keşke yakınlarımızla daha sık görüşebilsek,ama günlük hayatın koşturmacası içinde bu pek mümkün olamıyor.ama keşke hep sevinçli gelişmeler bizleri biraraya getirmeye vesile olsa..söz konusu hastalık olunca herşeyin tadı değişiyor.dedeciğin inşallah en kısa zamanda hastaneden çıkar canım..
burası da çok soğudu birden,akşamları battaniye altında oturuyoruz:)kombiler erken yanacak belli oldu:((

stuven dedi ki...

tekrar Allah şifa versin.

sabah sıcak yataktan kalkması cidden zor oluyor :) ben yorgan değilde sabaha karşı polar battaniyeye sarılıp yatıyorum :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

bende bayram yazımda benzer şeylerden bahsetmiştim canım İstanbulda herkes uzakta..

Hande dedi ki...

Selincim, bir amcam 2 teyzem var, çok kalabalık olmayınca bağlar daha sıkı oluyor sanırım. En iyisi böyle :)

Filizcim,akşam uğrayalım desek trafikten vazgeçiyoruz, böyle olunca seçeneğin olmuyor. Ben çok alıştım bu duruma özleyeceğim :)

Hande dedi ki...

Stuven, polar battaniye havalar soğuduğundan beri hep koltuk üstünde canım. Çok üşüdüğüm için devamlı sarınıyorum :)

Zeynepcim, sen okuyunca "aynı şehirde şikayet ediyor" diyebilirsin. Ama İstanbul malum evler uzak olunca, bazen teyzemleri 1 ay göremediğim bile oluyor. Şikayetim bu yüzden :)

Burcu Çalışkan dedi ki...

hep bir neden olmalı şehir hayatında sevdiklerine daha çok vakit ayırmak için keşke daha farlı olsaymış gerçekten handeciğim

Hande dedi ki...

Burcucuğum, sık şikayet ediyorum ama burdan vazgeçemiyorum genede.