28 Ekim 2010 Perşembe

Gene bir minübüs

Eşim servisle gitmeye başlayınca, bende metroya kadar araba ile gidip parkedip ordan metro ile devam etmeye karar verdim. Daha ikinci günümde  bir mibübüse denk geldim. Trafik yoğun, yağmur yağıyor heralde geçen seferki gibi para falan sayıyordu beni görmedi arka yandan hafifçe çarptı. İndim gene onunkinde birşey yok bizim yan çamurluk hafif içeri göçmüş.

Beni suçlu çıkarmaya çalışıyor, madem anlaşamıyoruz polis  çağıralım dedim. Ama onu da istemiyor. Minübüs şöförlerinin bu kadar saygılı olduğunu düşünmezdim  trafiği kitleyip bu kadar insanı bekletmeye ne gerek varmış, herkez işe gitmeye çalışıyormuş falan. Sonra tamam ben suçluyum falan deyip numarasını verdi , fotoğraf çektik ayrıldık. Eşimde hallederiz sonra beklme dedi, sonuç ne olur bilmem sonra kabul etmeyebilir ama benim onunla uğraşacak halim yoktu zaten sinirlerim bozuldu.

Bu sabah böyle kötü başladı devamı güzel geçer umarım...

9 yorum:

Sütüme Sarelleme Karışma!!! dedi ki...

minibüs şoförleri sevmiyorum, taksi şoforleri ve halk otobüsü şöforlerini de! sonra kadın şöfor kötü kullanıyor oluyor!!! "arkadaşım tehdit oluşturuyorsun, elbette gergin kullanırım, bana -al senin- diye araba veren yok, paşa paşa aylarca ödüyorum" :) Can sıkıntından öte değiller! Biz de sadece "kadınız" bu cinsiyetçilik bu canavarlık beni deli ediyor! Ohh rahatladım, yalnız değilmişim:)

Selin Ergeçer dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin, yani tabii ki sinir bozucu ama kötü birşey olmamış, ona şükretmek lazım...Umarım günün geri kalanı daha güzel geçer :)

Filiz dedi ki...

geçmiş olsun Handecim,ucuz atlatmışsın yine de.malesef oluyor böyle şeyler..umarım günün kalanı harika geçer ve bu tatsızlığı unutursun:)

Hande dedi ki...

Sütüme sarelleme karışma, canım yazdıklarında tamamen haklısın. Bu üçlü grup terör estiriyor zaten. Maalesef bayansan ve bir kazaya karıştıysan muhakkak sen suçlusun. Genel yargı böyle, neyseki benim eşim o zihniyetde biri değil.

Selincim, teşekkür ederim canım yağmur altında uğraşmak sıkıcı. Şansıma şöför bana hep karşı çıksada hanımefendi diye hitap edecek kadar kibardı.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Çok geçmiş olsun...kaza,minibüs,yağmur üçlüsüyle başlayan gününün geri kalanı da güzel geçer umarım

Hande dedi ki...

Filizcim, çok teşekkür ederim şu mibüslerden bir kurtulsam yetecek.

Sibelinsu, gün düzelmeye başladı sanki canım. çok teşekkür ederim :)

Syhn dedi ki...

ay onlarla başa çıkılır mı tatlım yaa.. acayipler..
neyse sana bir şey olmasın!!

bu arada doğum günü msjın için tşkler ediyorum ;)

rengarenk dedi ki...

Geçmiş olsun yaa...
Ben de anlamıyorum,madem suçlusun en başta niye çıkış yapıyorsun? Allah Allah!

Hande dedi ki...

Seyhancım, şamslıymışım benimki iyi çıktı, sonra gidip zabıt tuttuk imzaladı hallettik.
rica ederim canım :)

Rengarenk, canım teşekkürler. Sonra hallettik neyseki halloldu.