29 Haziran 2012 Cuma

Bir Varmışım Bir Yokmuşum

Blog  ilgi ve emek istiyor ama karşılığını da çok iyi veriyor. İlk başlarda beni okuyan olurmu derken, izleyici sayısı artmaya başlıyor, sonrasında ise çoğunlukla aynı pencereden baktığınız ortak noktanız olan kişilerle yollarınız kesişmeye başlıyor.  Tıpkı  hepsi birbirinden şeker; Meyra, Selin ve Handan ile olduğu gibi :)) Meyra ile daha önce iki sefer buluşmuştuk, Ankara'dan gelişini sabırsızlıkla bekler oldum. Bu sefer hep beraber güzel bir kahvaltı ettik.  Sanki ilk defa değilde uzun zamandır tanışıyormuşuz gibiydi.  Selin ve Handan'da  yazılarındaki gibi samimi ve hayat dolular. Sohbet hiç tıkanmadan akıp gitti, saatin nasıl geçtiğini hiç anlamadım.  Yanlarından ayrılırken tekrar biraraya gelmenin hayallerini de kurmaya başladım :) İlk fırsatta, arayı açmadan yeni bir plan yapmalı :)

Ben yanıma makineyi almadan gidince, bu güzel kareyi de Selin'in sayfasından çaldım :))



Blogun hayatıma kattığı güzelliklerin aksine; farkettim de son zamanlarda her postun arasındaki zaman uzamaya başladı. Ben her seferinde bloga daha çok zaman ayıracağım derken, yapamıyorum... Sanırım blogunda biraz tatile ihtiyacı var. Mola demiyorum çünkü fırsat buldukça yazıcam ama ilgilenememenin verdiği vicdan azabından böylece kurtulmuş olurum :))  Yaz rehaveti diyelim hemen atlatmaya çalışalım :)

Sanırım bu rehavete sebeplerden biride twitter ın sunduğu kolaylık. Anlık haberleşmeler için burdayım beklerim :)

5 yorum:

Syhn dedi ki...

twitter çoğo bloggerı çaldı yaa. ben uzak duruyorum hala :D
ama siz çok güzelsiniz maşallahh!!

Selin Ergeçer dedi ki...

Tatlim yeni okudum postu malum tatilde internet olmayinca bugune kaldi... Cok guzel bir gundu, cok keyif aldim tatlicim, senin de dedigin gibi arayi acmayalim ;))

Hande dedi ki...

Seyhancım, uzak durma ama biz ordayız gel sende :)

Selincim; hoşgeldin canım, ilk fırsatta buluşalım derim :)

Meyra dedi ki...

arayı tabiki açyalaım bende keyif aldım ve bu keyif dahada büyüsün istiyorum:))
bu arada bu blogun bana kazandırdığı en değerli olanlarından birisin canım:))öpüldün dinlen bakalım dönüşün muhteşem olsun;)

Hande dedi ki...

Meyracım sende benim için öylesin tatlımi birtanesin sen :))