2 Aralık 2011 Cuma

Uyusak



Sabah uyanıpta, günlerden Cuma olduğunu farketmenin mutluluğu paha biçilemez. Bir üst düzey mutluluk günlerden Cumartesi olduğunu farketmek. Erken saatte işe giderken, sabah yürüyüşüne yada koşuya çıkanları görünce şaşmamak ne mümkün. Spor dediğin bence 9'dan önce yapılmaz. O sıcacık yatağa büyük haksızlık.

Evet çok uykum var, bu yazı özlem duyduğum sabah uykusuna ithafen yazıldı. Özellikle kışın erken kalkmak, çok zor, fazla değil sadece 9'a kadar uyumak istiyorum. Bütün işyerleri 10'da açılsa ne güzel olur :))

Bugün Cuma gün çabuk geçer,keyifli haftasonlarımız olsun :))

9 yorum:

cafenoHut dedi ki...

:) hem 10 'da başlasın hem de bence öğleden sonra 3 gibi bitsin... Ne yani 6 ya kadar çalışıyoruz da ne oluyor, dünyayı mı kurtarıyoruz, herkes çıksın 3 de bak oluyor mu değişen bir şey, bu 9 - 6 olayı kimin başının altından çıkmışsa Allah onu bildiği gibi yapsın bence:)

meyra dedi ki...

Handecim aynı hissiyatları paylaşıyorum seninle hemen bir kanun çıkarılmalı mesai 10 da başlasın diye:)) bende uykuya doymuyorum bu mahmur kış sabahlarında:(neyseki iki gün tatil bol bol uyuruz dicem ama içime bir şeytan kaçıyor benim haftasonları cin gibi oluyorum:(((
güzel bir hafta sonu olsun,bol uykulu;)

Selin Ergeçer dedi ki...

Tatlımm mutlu keyifli haftasonlarımız olsun :))

Hande dedi ki...

CafenoHut, canım bence çok haklısın 3'de çıksak yeter. Heleki yoğun olmadığı zamanlar boşuna vakit öldürüyoruz :)

Meyra'cım haftasonu bazen 8'de cin gibi olabiliyorum. Ama erken uyansakda yataktan çıkmanın saatini belirlemek güzel :))

Selincim, en kötüsü bile güzel sayılır :)

annesiningülü dedi ki...

evet evet sabah daha çok uyumalıyız :D

Hande dedi ki...

Baharcım, çok güzel bir hayal :)

Unknown dedi ki...

Osıcacık yataktan kalkmak tam bir eziyet..:((
Sevgiler canım..

Demet / Demetoloji dedi ki...

Bu yazını gecikmeli okuyorum canım ve sana yürekten katılıyorum. Biz özel sektörün tam zamanlı çalışanları... Ahhh ahhh, yarama bastın :)) Neyse ki günlerden Pazartesi değil bugün, hehe :D

Hande dedi ki...

Demetcim, bu uyku sorunundan ev hanımı olmayı istiyorum :))