29 Aralık 2011 Perşembe

Mutlu Mutlu Seneler Olsun....



Zamanla kaybolan bir alışkanlık da kartlar oldu. Eskiden bayramda yeni yılda arkadaşlara kart yollardım ve alırdım. Telefon, mesaj mail derken gelen kartlarda bitti, bende göndermez oldum.  Sevgili Selin'den gelen paketle bir takvim birde el yazısı ile güzel dileklerle yazılmış bir kartım oldu. Selincim sana tekrardan teşekkür ediyorum tatlım. Bunun nasıl güzel bir duygu olduğunu unutmuşum, kendime not aldım seneye bir sürü kart göndereceğim.

Takvimin ise ayrı bir anlamı var, geliri barınağa gidiyor. Hediye gönderip  sevindirirken bir yandan da sokak köpeklerini de sevindirmiş oluyorsunuz.

Ve bende son durum, anne evi güzel, rahat hoşta artık 3 hafta oldu, bu haftalar içinde sadece pazaraları evde kaldım ve ben evimi çoooook özledim. Hatta aşkımıda özledim çünkü en son pazar görüştük, mesai çıkışları sabaha karşı 3'ü bulunca bizi uyandırmasın diye eve gidiyor. Bu şartlarda beni nasıl yeniyıl sevinci sarsınki :(( biran önce Cumartesi akşamına ışınlanmak istiyorum.

Birde bu yoğun mesai döneminin bende bıraktığı acıyı, haftaya bol bol alışveriş yaparak dindirmeyi düşünüyorum. Şimdilik tek tesellim bu :)

Veee 2012'den önce sağlık, huzur, mutlluk sonrasında gönlümüzden geçen tüm dileklerin gerçekleştiği bir yıl olsun istiyorum.

Mutlu seneler :)))

13 yorum:

annesiningülü dedi ki...

seneye unutmayalım kartlaşalım canım :D
az kaldı kocişine kavuşmaya canım :)
en güzel alışverişler senin olsun :D yerime de yap ;)
birde çok mutlu seneler dilerim ;)

m dedi ki...

ne hoş bir duygu değilmi canım sevdiklerinden gelen paketler,iyi dilekler...2012 sevgiliyle arandaki bu zorunluluk mesafesini kapatsın hiç açmamak üzere bir an evvel kavuş evine;)herşey gönlünce olsun yeni yıl şansıyla gelsin sana canım...öpüyorum:)

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Mutlu seneler canım Masal gibi bir yıl olsun hepimiz için...

Pastel Renkler dedi ki...

Ne güzel aslında şanslısın bak ,bir kişi bile olsa sana kuru bir sms yerine kart yollamış. Takvim de çok sevimli ayrıca. Mutlu Yıllar Handecim :))

Nini Nileud dedi ki...

umarım umarım umarım umarım!

sana, ailene, hepimize mutlu seneler...

Hande dedi ki...

Baharcım, ben sözümü aldım seneye bekliyorum :)) o zaman alışveriş listemi genişletiyorum :)

Meyracım; inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

Myprincess; teşekkür ederim canım :)

Hande dedi ki...

Pastel renkler; evet canım çok güzel oldu, bunu devam ettiricem :)

Nini; teşekkürler canım :))

Selin Ergeçer dedi ki...

Tatlicim ne mutlu bana,inan cok sevindim,cok mutlu oldum postunu gorunce:) umarim yeni yil butun dileklerini gerceklestirme firsati sunar sana,hersey gonlunce olsun tatlicim,iyi seneleer :))

Hande dedi ki...

Selincim, ben daha çok sevindim :))) yeni yıldan beklediğim çok şey var canım inşallah dileklerimiz gerçekleşir :)) mutlu yıllar tatlım :)

Filiz dedi ki...

biliyor musun Hande'cim,arada insanın eşini özlemesi harika bir şey:)resmen detoks etkisi yapıyor,aşkı tazeliyor...çocukken yılbaşı kartı yollamak benim de alışkanlığımdı.üniversitedeyken yurt dışından mektup arkadaşlarım vardı..oysa şimdi teknoloji hepsini sildi süpürdü..

mutlu bir sene dilerim canım:)

Hande dedi ki...

Filizcim, güzel ama bana uzun geldi :)) zamanla çoğu alışkanlıklarımız yok oluyor :(
İyi seneler canım

defne dedi ki...

mutlu yıllar hande :)

Hande dedi ki...

Defnecım, iyi seneler canım :)