23 Mayıs 2011 Pazartesi

Atlıtur


Hafta sonu için farklı bir şeyler yapmayı düşünüp sonra ertelerken fırsat sitelerinde karşımıza çıkınca ertelemek için bahane kalmıyor. At binmeyi istediğim için eşim fırsat sitesinde kahvaltı sonrası at binme dahil bir paket görünce hemen almış. Güne Gümüşdere'deki Atlıtur'da  kahvalı ile başladık. Kahvaltı pek leziz değildi ama keyfimizi bozamadı.


At sevgimden , küçükken at sahibi olmak istediğimden daha önce bahsetmiştim. Bu ikinci binişimde anladım ki binicilik hiçde bana göre değilmiş. Daha önce ilk seferim diye korktum sanmıştım ama bu seferde at yürüken sağa sola kaydıkça düşücem diye sürem dolmadan erkenden indim :(


Tesis deniz kenarında olunca sahilde dolaşma imkanımızda oldu. Güneş pırıl pırıl hafif bir esinti ile hava mükemmeldi. Açıkda gözüken yük gemileride olmasa manzara daha güzel olacakdı.  Akşamda kuzenim ve kız arkadaşının evlilik yolundaki ilk adımlarına tanıklık ettik. İsteme ve söz  merasimi ile güzel bir gece oldu. Ailemize çok şeker biri katılıyor :)

Herkeze güzel bir hafta dilerim :))

9 yorum:

cafenoHut dedi ki...

Ne güzel bir gün olmuş. Ben de üye olayım bari şu fırsat sitelerine. Daha hiçbirşey almadım. Bütün herkes kullanıyor galiba benim dışımda:)
Gerçi ben at binmekten korkarım ama seyredebilrim gayet keyifle:)

Selin Ergeçer dedi ki...

Çok keyifli bir gün olmuş Handecim, ne mutlu :)

Chilek dedi ki...

Bende haftasonu güzel kahvaltılar ettim şimdi de diyete kaldığım yerden başladım şahane haftasonu bitti, hayata döndük:))

Yeşim dedi ki...

Aslında harika düşünülmüş bir gün yaşamışsınız. Keşke korkmadan sonuna kadar durabilseydin at üstünde. Belki yenerdin korkunu. Neyse herşeye rağmen güzel bi gün geçirmenize sevindim :) Kuzenine de mutluluklar diliyorum. Haftan güzel geçsin :)

Meyra dedi ki...

yine tam bir Hande'lik kıvamında (ne demekse) aktiviteli bir gezmece olmuş:)) atları bende seviyorum çok karizmatik hayvanlar ama iş binmeye geldimi başbakanın sonuna benzerim diye korkuyorum:)) keyfn bol olsun canım..

Hande dedi ki...

Cafenohut; canım fırsaton.com diye bir site var ona bakarsan çoğu fırsat sitelerinin satışlarını toplu halde görebiliyorsun. Sana görede birşey vardır muhakkak :))

Selincim; yorucu olduğu kadar da güzeldi :)

Nihancım; tatildede diyet olmazki ama arada kısa molalar şart :)

Hande dedi ki...

Yeşimcim; aklımdan türlü türlü düşme şekilleri geçmeye başlayınca kendime işkence etmiyim dedim. Gerçi düşeceğim yerde kuma ama :))
Çok teşekkür ederim canım,sanada güzel bir hafta dilerim :)

Meyracım; :)) onları uzaktan izlemek daha güzelmiş bencede: başbakan da benim gibi düşünseydi o duruma düşmezmiş :))

Adsız dedi ki...

çok eğlenceli =) hepinize mutluluklar tatlım =)

Hande dedi ki...

Habinos; güzeldi gerçekten teşekkürler :))