12 Mayıs 2011 Perşembe

Alışveriş


Alışveriş merkezinde saatler geçirip, elimdeki torbaları taşıyamayacak duruma gelene kadar alışveriş yapmak istiyorum. Geçen ay alışveriş hakkımı mecburiyetten spor kıyafetleri ile doldurdum. Sporla daha önce ilgim olmadığı için alınacak şeyler çok oldu.  Bu ay ise kuzenimin Haziran başındaki nişanı, Temmuzdaki arkadaş çocuğunun sünneti ve yeğenimin sünneti için kıyafet bakıyorum. Elbisesi, ayakkabısı, çantası derken fiyatlar uçuyor. Erkekler ne kadar rahat bir takım ile bir kaç düğünü birarada çıkarıyor. Biz ise her düğün, nişan için ayrı bir kıyafet almak zorundayız. İkinciye giyilme şanslarıda fazla olmuyor. E birde eşim var tabi. Malum eşim çok fazla kilo verdiği için ona yeni bir gardolap düzmek gerekiyor.

Bense şimdi günlük şeyler için alışveriş yapmak istiyorum, gezdikçe beğendiğim her şey arkamdan beni al beni al diye bağırıyor pek kırmak istemiyorum :))

7 yorum:

Adsız dedi ki...

handecim indirimlerin başlaması yakındır. "bekle" diyorum :)

cafenoHut dedi ki...

Geçen yaz ne giymişim bilmiyorum. Sanki hiçbirşeyim yok gibi geliyor.. Ama şu sıralar alışveriş merkezlerine gitmemek gerek, yeni sezonda herşey çok cazip ama bir o kadar da pahalı. NEfsimizi körletmek için outlerden bir iki parça birşey alsak yeter..:)

Meyra dedi ki...

o arkamdan sürekli bağıran alışveriş cinimi hiç gönderemiyorum ben:)) ama bu sene rekor kırdım baharda hiçbir şey almadım takii güneş içimi ve yurdumu ısıtana kadar almıcam:) handecim eğer güzel elbiseler bulursan benide gör kardeşim temmuzda evlenecek bende tık yok:))

Chilek dedi ki...

bende aynı durumdayım ama kilo veriyorum diye almıyorum, ama pis alasım var öyle böyle değil yani:))

Hande dedi ki...

Ececim; oda var tabi sonra aldığım şeyin düştüğü fiyatı görünce üzülmek var. bekliyim ben :)

CafenoHut; o sorun hiç bitmiyor görünüşte çok şey var ama giymeye gelince birşey yok :)

Meyracım; havalar ısınmayınca incecik elbiseler cazip gelmiyor ama öyle güzel şeyler varki zor tutuyorum kendimi :) ggördüklerimden haberdar ederim canım :)

Nihancım; en iyisi sende biraz bekle hem indirimler başlar hemde aldığın şey kilo verince bollaşmamış olur. Kısa bir süre için alışveriş canavarına dur diyoruz :))

Selin Ergeçer dedi ki...

Bu ruh hali bana o kadar tanıdık ki, sürekli birşeyler almak istiyorum :) o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım ;)

Zeynep'in Evi dedi ki...

Hande o deli hal dün beni geldi vurdu akşamın 8inde çıktım evden bişiycikler aldım yetmedi ama gene alasım var nasıl anlıyorum seni, bizim de düğün nişanlar kapıda çünkü..