14 Şubat 2011 Pazartesi

Sizde Düşenlerden misiniz?

Haftasonu Cuma gezmesi ile başladı. Teşvikiye'de bir davete katıldık. Salamonje güzel hoş biryer o tarafa yolunuz düştüğünde tavsiye ederim.

Cumartesi'de sabahtan gezmeye başladım. Gece 1'de arkadaşlardan çıktığımızda  ayağımın boşluğa gelmesi ile merdivenlerden düşene kadar herşey süperdi. Kenardaki demirlerden tutunmayı becererek yüzüstü düşmekten kurtulup 10-12 basamakla ucuz atlattım. Durabildiğim yerde oturdum alt ve üst kattakiler kapıya çıktı,su getirmeler falan bende çıkık falan varmı diye kendimi kontrol ediyorum.

Düşene gösterilen şefkat duyguları ile nazlanırken eşimin ayağımdaki botları çekiştirmesi ile kendime geldim. Yüksek topuk niye giyiyormuşum, botları  atacakmış bende can acısını unuttum botları kurtarmaya çalışıyorum. Arkadaşlar sessizce izliyorlar. Bizde karşılıklı botları çekiştiriyoruz. Sonunda terliklerle arabaya indim etrafda çöp olmayınca botlar bagaja gitti.

Arabada hastahaneye gidelim diyor. Benim derdim ise başka, ertesi gün arkadaşlarla yürüyüşe gidicektik üstüne basamazsam program iptal olacak diye düşünüyorum. Neyse gece arabadan inerken botlarımı sessizce kurtardım sadece şişlik ve morluk oldu az acıdığı için ertesi gün yürüyüşe de gittik.

Gece gülemeyen arkadaşlar geceki bot kapışmamıza rahatça güldüler. Suç botlarda değildi babetlerle yürüken bile bileğimi burktuğum ve kaydığım zamanlar çok olmuştur benim. Birde şişmanmıyım diye düşünmeden edemedim gece vakti uykusundayken bile düşerken çıkarttığım sesi duydu insanlar. Ya ben şişmanın ya onların uykusu hafif :)

9 yorum:

NiLaY dedi ki...

aman canım ucuz atlatmışsın valla, çok geçmiş olsun..

Selin Ergeçer dedi ki...

Canımm çok geçmiş olsun, neyse ki çok ciddi birşey olmadan atlatmışsın...Bu arada siz de düşer misiniz demişsin ya;ben ben ben,inanılmaz düşerim,hiç fark etmez yokuşta düşerim,düz yolda düşerim,her yerde düşerim :)) artık alıştı çevremdekiler :P bu arada botları kurtarmana da sevindim ;)) iyi haftalar :)

Meyra dedi ki...

alemsin yaa bot mevzusu dejavu gibi oldu bana :)) ayrıca ertesi günki gezmeceyi düşünmende cabası ahh biz bayanlar hepimiz aynıyız aynı:)) geçmiş olsun canım kendine iyi bak..
bu arada o komşular hassas ruhluymuş;)

Hande dedi ki...

Nilaycım; teşekkürler canım az bir şişlikle kurtardım :)

Selincim; canım aynıyız dmekki. Bu nedenle ben başkası düştüğündede kendim düştüğümde de gülüyorum :)

Meyracım; senin hikayeni merak ettim. Gezmeyi iptal ediyorsam kesin bende büyük bir sorun var demektir. Canım dediğin gibi bayanların çoğuna has bir özellik :) Gezme oldumu iyileşiriz hemen :)

fatoş dedi ki...

giyer misin koca topukları! bizim neyimize hande topuk, giy dümdüz botları çık...

annesiningülü dedi ki...

geçmiş olsun canım :)
aman diyim gülmiyim son yazdıklarına hemen başıma gelir :D

Hande dedi ki...

Fatoşcum, ama onlarlada düşmeyi becerebiliyorum. Oldu mu oluyor işte, suç topuklarda değil :))

Baharcım, olmamış gibi davranıp içten gülebilirsin canım :) gülmediğini farzediyorum ben :)

Peritozu dedi ki...

Dussemde, ucsamda topuklularima laf soyletmem yani :)
Cok gecmis olsun.

Hande dedi ki...

Peri Tozu Fotoğraf; onların hiç suçu yoktu şuç bende :)