7 Şubat 2011 Pazartesi

Mahşer-İ Cümbüş



Mahşer-i Cümbüş  "Doğaçlama Tiyatro"nun öncüleri; izlemekten hiç sıkılmadığım her gösterilerini keyifle izlediğim bir grup. Bir aralar devamlı izlemeye gidiyorduk. Hatta çoğunda  yanımızda başkalarını da götürüyorduk beğenmeyen olmamıştı. Fox'da yayınlanmaya başlayınca evden izlemeye alıştık. Ama Fox TV yayın saatlerini düzene sokamamıştı, bazen gece 01'de bazen 02'de başladığı oluyordu. Sanırım bu yüzden TV maceraları uzun sürmedi.  Bu Cumartesi Taksim'de olunca  onların programıda kendi sahneleri "Hayalhane'" de 20:30'da olunca izlememek olmazdı.

 Cumartesi akşamları "Beyin Fırtınası" var. Televizyondakinden farklı olarak burda ikiye bölünmeden beraber oynuyorlar. 3 tane farklı oyunları var. Gene izleyicilerden aldıkları yönelimlerle oyuna başlıyorlar, anında yazıp anında oynuyorlar :)



Onları izlemeyi özlemişim.  Arayı açmadan gene gitmek gerek. İzlemeyenlere  tavsiye ederim.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

gercekten basarili ve cok eglenceli sergiliyorlar oyunlarini..Bende foxta izliyordum ama simdi malesef bi sansim yok ,,,yetenekli insanlar prim yapmiyor yaa :(

Meyra dedi ki...

canım hiç izlemedim ama tavsiyeni dikkate aldım;) iyi haftalar

Hande dedi ki...

E.n.k; yayınlanam saati yüzünden geniş bir kitleye ulaşamadığından eminim. Televizyondaki pek çok kötü yapımdan daha başırılılar :)

Meyracım; İstanbul ziyaretinde boşluk olursa programa ekle bence :)