25 Şubat 2011 Cuma

Geliyorlar ....



Bu hafta sonunu iyi değerlendirmek gerekiyor. Çünkü önümüzdeki hafta sonu full çalışacağım. Önümüzdeki cuma grubumuz geliyor. 304 kişilik İtalyan grup. Arada sadece 6 bay var gerisi bayan. Bayanları memnun etmenin biraz daha zor olduğu düşünülürse daha dikkatli olmak gerekiyor.

Haziran ayından beri bu grup için çalışıyoruz. Son haftalar iyice yoğunlaştı, turları, rehberleri, araçları, yemekleri, gala yemeği mekan süslemesi, toplantıları falan yoğun bir grup. Grup burda olunca devamlı onlarla oluyoruz, onlardan önce mekanlarda olup kontroller falan derken gece 2'de evde olup, sabah 8'de otelde olmak gerekiyor. Bazen eve gitmeye zaman kalmıyor,  bende otelde kalıyorum. Bir keresinde toplantı grubumuz vardı. 4 gün boyunca otelden çıkmadan orda kalmıştım, bahçesine bile çıkacak vakit kalmamıştı. Son gün dışarı çıktığımda açık havaya hiç çıkmadığımı farketmiştim :)

 Operasyonlar zevkli oluyor tek kötü kısmı onlar gittikten sonra dinlenme fırsatı olmadan çalışmaya decam etmek. 2 hafta tatil yapmadan çalışmış oluyorum :(  Ama memnun ayrılmaları ve tur liderlerinin teşekkürleri yorgunluğu siliyor

Son kontroller ve yeni talepler dolayısı ile önümüzdeki hafta blogla pek ilgilenemem sanırım. Sizleri okumayıda özleyeceğim.

Herkeze güzel bir hafta sonu dilerim

7 yorum:

annesiningülü dedi ki...

canım çok çok kolay gelsin sana... arada çok ihmal etme kendini

Hande dedi ki...

Baharcım, teşekkür ederim. Yoğun ama zevkli oluyor dikkat ederim canım :)

Meyra dedi ki...

canım sana italyan kokoş hanımlarını memnun etmen için kolay gelsin diyorum..hadi göster bakalım Türk kadınının gücünü:))
kendine iyi bak bende temizlik yapıcam seninki daha iyi bence şükretmelisin;)

çeşnici Handan dedi ki...

Kolay gelsin inşallah herşey çok güzel ve sorunsuz olur.

Sayın KARACA dedi ki...

Allahhh bir sürü bayanla işin çok zor Handecim. Allah kolaylık versin işallah bunca ay yaptığınız çalışmaların karşılığını alırsınız ve başarılı bir organizasyona imza atarsınız. İşin bittiğinde blogunda anlatıcaklarını bekliyor olacağız. Kendine çok iyi bak. İyi şanslar ;)

Unknown dedi ki...

sana da cok kolay gelsin bakalım inşallah memnun kalırla :) guzel hafta sonları sevgiler...

Hande dedi ki...

Meyracım, teşekkürler canım. bugüne kadar hepsi memnun gitti bakalım bunlar memnun kalır inşallah :)) sanada kolay gelsin canım.

Handancım, inşallah canım çok çalıştık başarıyı hakediyoruz :)

Sayın Karaca, canım ayların emeği var biz hazırız artık. Ama bayan sayısı fazla olduu için korkutuyor birazcık :)

Burcucum, canım teşekkür ederim :)