11 Ocak 2011 Salı

Çırak


Aslında Cerrah'dan sonra bu kitabı okumam gerekiyordu. Ama aynı anda aldığım diğer kitaplarını okumuştum. Sonra Çırak'ı aldım ve Cerrahtan sonraki kitap olduğunu anladım. Okumak isteyenlere tavsiye önce Cerrah sonra Çırak.

Konusuna gelirsek, Dedektif Jane Rizzoli, yeni seri katilin peşine düşer. Katilin yöntemi Cerrah'ınki ile aynıdır. Davada  ilerledikçe Jane'in kabusları ve paranoyası artmaya başlar. Davada Jane'e eşlik eden gizemli bir FBI ajanı daha vardır. Olaya FBI'ında karışması ile davaya ilgi artar.

 Bu aralar seri katillere fazla bulaştım şimdi biraz aşka yönelip Can Dündar'ın Lüsyen'ini okumaya başladım. Daha ilk sayfalarındayım umarım güzel bir kitaptır.

6 yorum:

Meyra dedi ki...

ahh ben böyle güzel kitap paylaşım postlarını gördükçe kendime kızıyorum tembelliğime diyecek bişey bulamıyorum 2011 de bir kitap bitiremedim daha:(( harikasın handecim not aldım tavsiyeni tşkler;)

Hande dedi ki...

Meyracım, daha ilk günlerindeyiz sende okursun paylaşımlarını bekliyorum. Ben biraz hızlı kitap okuyorum birde kitap sarınca çorbayı karıştırıken bile elimden bırakamıyorum :)

Kaymaklı Kadayıf dedi ki...

Sararsa ben de bırakamıyorum, sarmazsa da kendimle inatlaşıyorum, bitsin bitsin hadi diyerek.

Hande dedi ki...

Kaymakalı kadayıf, bende sevmesemde inatla bitiriyordum. Ama geçen sene 2 kitap bu huyumu bıraktırdı. Okurken işkence çekiyormuş gibi olunca bıraktım kitabı :)

defne dedi ki...

hande lüsyeni çoook merak ediyorum, ama bir tanıdık yorumu olmadan da okumak istemiyorum. yani dört gözle bekliyorum okumanı :)

Hande dedi ki...

Defnecim, bitirince ilk fırsatta yazacağım.