18 Haziran 2012 Pazartesi

Ben Geldim :))

Sabırsızlıkla beklediğim düğünde tatilde bitti, şehrimize geri döndük.  Evlilik törenlerinde anne babalara söz geçiremeyince yolda görsek tanımayacağımız uzak akrabalar, tanıdıklar düğünde oluyor ama sünnet düğününde karar size ait, yakın akrabalar ve sevdikleriniz ile beraber oluyorsunuz. Böyle olunca düğün bu zamana kadar en çok eğlendiğim düğün oldu rüya gibi geçti.


 Tatil ise tadımlık gibi geldi geçti, tabiki 1 hafta yetmedi. Otel Marmaris'in en güzel koylarından biri olan Çiftlik Koyu'nda. Bol virajlı yollardan gidilsede, bu güzel berrak deniz için değer :) Tabi virajlı yolu göze alamayınca sadece bi akşam Marmaris'e indik.  Bodrum, Cunda adası'ndaki gibi bir çarşı beklerken, bulduğum kapalı çarşısı beni hayal kırıklığına uğrattı. Marmaris merkezini pek sevmedim diyebilirim.



 Birdahad a koydan hiç ayrılmadık. Tatil benim için; deniz şezlong arada su kaydırağından ibaret oldu :) Koyda biz, diğer ucunda da bir kaç restaurant vardı. Haziran başında tatile gidince; ilk günler tesis oldukça sakindi. Bu sakinliğe alışınca son günler gelen gruplara düşman gözüyle bakmaya başladım :)  Malum her gelen insan sranın uzaması demek tabi :)



Çocuklu tatil ise çok zevkliydi. Mert otelin maskotu oldu. Öğle uykusuna gittiğinde bile özledik, çabuk uyansa diye sabırsızlandık :)


Tatil boyunca haftasonu kaçamağı için İstanbul'a yakın yerler düşündüm. Ve deniz alır götürür mantığı ile her pisliği denize akıtıp Marmara Denizi'ni mahfeden nesilin bol bol kulaklarını çınlattım...



Tatilde iken sanki hayat durmuş, herşey deniz güneş kumdan ibaretmiş gibi geliyor. İstanbul'daki hayat işler ne kadar uzak geliyor...
Bu kadar uzaklaşmışken; a tatil beldelerine yakın diye İzmir'e mi taşınsak diye düşündüm. Yada Bodrum'a yerleşmek nasıl olur dedim.  Sonunda gene İstanbul'da kaldım... Böyle hayellerle tatil bitti, bügün ise ofis hayatına geri döndüm.


Özlemişim buraya yazmayı sizleri okumayı, budaböyle daldan dala bir yazı oldu....

13 yorum:

SvGLove dedi ki...

Hande ne guzel soylemissin! Tatildeyken insan nasil da uzaklasiveriyor isten gucten. Sonsuz bir tatilde gibi hissediyor.
Keyifli bir tatil gecirdigin her kelimeden belli oluyor, dahalari olsun o zaman;)

Meyra dedi ki...

hoşgeldin canım benim:)) tazelenip dinlendiğin nasılda belli sözcük aralarında;) nasıl imrendim iç geçirdim bu posta bilemezsin:)

defne dedi ki...

ne güzel olmuş hande :)

nohut oda dedi ki...

tatilin bıtmesı kadar kötü bir şey yok keske yasadıgımız sehırde tatıl mekanları gibi olsa ne kadar mutlu ınsanlar olurduk..

E dedi ki...

Güzel şeyler hiç yetmiyor ki zaten:)Daha önce hiç geldiniz mi bilmiyorum; ama bir dahaki tatilde yolunuz bu coğrafyaya düşerse uğramanızı öneririm: Akyaka! http://tasarimcigazeteci.blogspot.com/2011/06/akyaka.html :)

Başak dedi ki...

Marmarisi ve çevresini bende çok sevmiştim. Çarşısı dediğiniz gibi ama olsun o kadar kusur kadı kızında da olur demişler ya:))

Unknown dedi ki...

Yiğeninizin Allah damatlığınıda göstersin:)Çok güzel bir yer burası.Çok güzel bir tatil geçirmişsiniz.Ben Marmarise hep gitmek istedim ama gidemedik hangi tesis burası çok beeğndim sakıncası yoksa

Unknown dedi ki...

eğer söylemek isterseniz tabi

fatoş dedi ki...

handecik, seni bugün beyoğlunda öğle yemeğinde fıccında görmüş olabilir miyim?

Hande dedi ki...

Svglove; tatilde ben direk olarak başka bir aleme dalıyorum canım :)

Meyracım, hoşbulduk canım. Güzel ve dinlendirici bir tatil oldu. Ama bu haftasonu daghada güzel olacak :)

Defnecim; canım tadı damağımda kaldı :)

Hande dedi ki...

Nohut oda; iş çıkışı denize girmek nasıl güzel olurdu :))

Engin Ergin; daha önce hiç gitmedim bir dahaki tatil için aklımda olsun :)

Başak; haklısın koydaki güzel deniz bana yetti :)

Hande dedi ki...

Derya; merkeze 35 km mesafede çiftlik koyunda. Yol virajlı olduğu için gidiş 1 saati buluyor. Tek bir otel var oda Green Platan. Tesisi çok övemiyorum, yenilenmeye ihtiyacı var ama koyun güzelliği her eksikliği kapatıyor.

Fatoşcum; evettt haftaiçi çoğu gün ordayım. Ben yemeğe çok odaklanmışım sanırım seni göremedim :( keşke gelseydin :) Sende o taraflarda çalışıyorsun galiba, daha çok karşılaşırız bir öğlen beraber yiyelim canım :))

Selin Ergeçer dedi ki...

Handecim, çarşısının kapalıçarşıya benzedğini yazmışsın, dediğim gibi çook uzun yıllar oldu gitmedim ama küçüklüğüm orda geçti benim demiştim ya...çok üzüldüm o güzelim havasının bozulmasına...eskiden çarşısı o kadar tatlı, o kadar sevimli tam da sevdiğimiz gibiydi ki...maalesef her yer gittikçe daha çok büyüme derdinde. daha başka şeylerin peşinde.eskiden marmaris de küçücük bir yerdi, şimdi ohooo genişledi genişlediiii tanınmaz oldu maalesef :(