21 Mayıs 2012 Pazartesi

Anadolu Feneri


Hep Rumeli Feneri'ne gitmeyelim biraz değişiklik olsun istedik. Anneler gününü fırsat bilip, annelerimizle, karşıdan bize göz kırpan Anadolu Kavağı'na gittik.  Günün en güzel taraflarından biride tekne ile 10 dakika süren yolculuğumuzdu. Hava sisli olunca fotolar pek güzel çıkmadı ama çekmeye devam ettim :)



Kavağa gidince kaleye çıkmadan olmaz. Yolda deniz manzarasının yanısıra yeşilliğede doyuyorsunuz.  Mavi ve yeşil en sevdiğim ikili.  Bu ağaç ise şirinliği ile benim favorim oldu.




Yıllardır kavağa gitmiyordum,bayağı değişiklik olmuş. Kale yamacında açılmış kafelerin manzarası doyumsuz. Yukarı çıktığımızda hava yağmaya başladı ve fotoğraflar istediğim gibi olmadı. Demekki güzel fotoğraflar çekmek için tekrar gitmem gerek.



Kavağa gidipte balık yemeden, sahildeki lezzetli dondurmalardan yemeden dönmek olmaz tabi. Bol kalorili bir gün olsada kaleye tırmanış ve dönüş yolunda çoğunu yakıyorsunuz :)) Rahatlıkla yenebilir :)

7 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

off o güzelim ağacın fotoğrafını ben de çok isterdim çekebilmeyi...birde bu gezmelerin en güzel kısmı balıkla noktalanması oluyor..bizde de böyle:)

didem dedi ki...

Have sisli olsa fotolar cok guzel. Kavakli'da balik yemek ayri bir keyif olsa gerek. Afiyet olsun:)

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Ben hep duyarım ama bir türlü gidemedim Kavak'a. Annem bir daha geldiğinde ben de götüreyim bari bahanem olsun :)
Güzel bir gün geçirmişsiniz ne güzel ,kalorileri unut gitsin ;)

Meyra dedi ki...

hava güneşliyken tekrar gitmeli! hatta yanında Ankaralı bir bloger ile! Hatta ve hatta bol bol fotoğraf çekilmeli! Canımcım nasıl ama benim Anadolu Kavağı hayalim;)
Şimdi sen karar ver;)

Hande dedi ki...

Zeynepcim, çok şirindi bonsaiye özenmiş çam gibi birşey :)

Didemcim; birde güneşli halini görmelisin canım, ilerde ekleyeceğim :)

Hande dedi ki...

Damlacım, tavsiye ederim canım bizim anneler çok memnun kaldı :)

Meyracım, evet evet bu fikir süper :)) burası Rumeli Fenerinden de iyi. Fotoğraf çekecek çok şey var. Sen gel yeter canım, özledim .))

derya demir dedi ki...

bende bir kavak yapayım,çok güzel yazmışsın:)