9 Nisan 2012 Pazartesi

Yeni Hafta, Yeni Karar

Bu kış hiç hastalanmadım diye sevinirken geçen hafta başımı yastıktan kaldıramayarak, bu yaşıma kadarki en ağır hastalıklarımdan birini geçirdim. İlk gittiğimde doktor serumla yetinip, antibiyotik vermeyince, diğer ilaçlar ve evde yatmakda fayda etmedi. Sürünerek tekrar doktora gidip ilave ilaçları da alınca dün biraz kendimi toparlamaya başladım.

Etrafda rahatça yürüyen insanlara bakıp, ne güzel ne kadar sağlıklılar diye özendiğim bir dönem oldu. Ama her işte bir hayır vardır derler ya sanırım bundada güzel bir hayır olacak. Öksürükten uyuyamadığım, nefes almakta zorlandığım geceler sonucunda, 1 haftadır içmediğim sigarayı bırakmaya karar verdim. Umrım duyduğum bu tiksinti devam eder ve sigara artık benden uzak olur.

Kötü geçen bu hafta sonunun aksine geçen hafta sonum güzel ve hareketliydi. Günü güzelleştirenlerden biride Istanbyul'a gelen sevgili Meyra'ydı. Zamanın yetmediği bol muhabbetli, gezmeli güzel bir gün oldu. Tadı gene damağımda kaldı, bir sonraki görüşmeyi bekliyorum :)

Sağlıklı, keyifli haftalar olsun...

7 yorum:

Meyra dedi ki...

ah bir sonraki buluşmayı bende bekliyorum canım:) Nazar değdirdik sana ogün hasta olmuyoruz diye diye.Çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim.Umarım aynı nazar bana uğramaz zira henüz bu sene hasta olmamış turp gibi geziniyorum:)) iyi haftalar canım

Cemre dedi ki...

çok çok geçmişler olsun Hande..bu seneki grip herkesi süründürüyor maalesef :(

defne dedi ki...

geçmiş olsun hande. çok iyi olmuş sigarayı bırakman :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Çok doğry ve yerinde bir karar olmuş handecim yani umarım bu kararının arkasında durursun ve ciğerlerin için iyi bir şey yapmış olursun :) bu arada çok geçmiş olsun tatlım, insan sağlıklıyken anlamıyor ama hastalanınca anlıyoruz sağlığın değerini :)

Hande dedi ki...

Meyracım, konuşa konuşa nazarı değdirdim sonunda. Aman canım sen söylerken dilini falan ısır birşey yap :))

Cemre, teşekkür ederim. Fena süründürdü hala tam olarak geçmedi .(

Defnecim, sağol canım :))

Selincim; biraz geç alınmış bir karar oldu canım. Hiç canım istemiyor, inşallah böyle devam ederse hiç zorlanmam :)

Syhn dedi ki...

o kadar üşüyrum ki şuanda heran hastalanabilirim :D

çok geçmiş olsun sigarayı bırakmana sevindim. meyra bi da gelince bana da hbr verin :D

Hande dedi ki...

Seyhancim, aman dikkaet et bu hastalık zor geçiyor.Yakında tekrardan gelecek haber veririz canım .)