29 Nisan 2012 Pazar

Ben Sevdim :))



Çarpı işine başladığımdan daha önce bahsetmiştim. Ben fotodakini bitireli haftalar oldu, sonra çerçevisini bekledi, sonrada duvarda yerini aldı, bir kaç haftada fotoğrafın çekilmesini bekledi derken, blogda yer alması bu günü buldu.

Ben bu işi çok sevdim, hatta level atladım renklerin üzerinden gitmeyi bırakıp, kasnak ve etamin alıp yeni modele başladım. Saya saya işlemek biraz vakit alsada bu iş çok zevkli, ben keyif alıyorum. Ama iş değişikliğim sonucunda yaşadığım yoğunluk ve eve geliş saatimin en az 1saat daha geç olması tüm düzenimi bozdu. Akşamları çok fazla vaktim olmuyor, işten gelip, yemek birde çocukla uğraşıp üstüne kendine vakit ayırabilenlere hayranlığım dahada arttı. Ben Daisy'e bile zor vakit ayırıyorum. Gerçi benimde yaptığım fedekarlıklar yok değil, sabahları onu gezdirdiğim için 10 dakika erken kalkıyorum :))))


10 yorum:

Yeşim dedi ki...

Çok güzel olmuş tatlım ellerine emeğine sağlık. Yeni işinde kolaylıklar diliyorum inşallah onu daha çabuk bitirebilirsin. Bu zamanda çalışan kadın olmak zor Allah yardım etsin hepimize :) kocaman öpüyorum.

Demet / Demetoloji dedi ki...

Oooo, süper olmuş :) Merakla yeni parçaları bekliyorum o zaman ;) Ve çalışan biri olarak halinden anladığımın da altını özellikle çizmek istiyorum *-* İyi haftalar canım... Not: Salı tatil neyse ki :))

cafenoHut dedi ki...

Ne şirin olmuş bu böyle, ellerine sağlık. Gördüğüm herşeye özeniyorum böyle, bak nasıl yapmak istedim ben de ama şimdi her fırsat bulduğumda dikiş dikmeye çalışıyorum ama ona bile fırsat bulamıyorum. Tempo bir bozuldu mu hiçbirşeye yetişemiyor insan.

nohut oda dedi ki...

carpı işi insanın kafasını dagıtmaya birebirdir..

Hande dedi ki...

Yeşimcim, canım beğenmene çok sevindim tatlım. Tempo birazcık yorsada, işimi severek yapıyorum :) bende öpüyorum canım.

Demetcim, bu sefer bende tatilden faydalanıyorum, çok mesudum .))

Cafenohut; benimde ilgim çoğu zaman ayrı yönlere kayıyor ama dağıtmamaya çalışıyorum canım :)

Nohut oda; öyleymiş canım birde vakit olsa devamlı işlerim .)

didem dedi ki...

Ne guzel olmus. Bu elisleri terapi gibi degil mi?

orkidela dedi ki...

Ne kadar güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Ben de seccade işlemiştim bir kere. Yapmak çok eğlenceli gerçekten :)

Meyra dedi ki...

eline sağlık canım çokta cici olmuş..Devamını bekliyoruz artık;)
Bu arada iş değişikliğinin getiri ve götürülerine alışman zaman alıcak biliyosun, hiç kasma kendini su akar yolunu bulur nasılsa canım arkadaşım;) öpüyorum seni...

Unknown dedi ki...

çok hoş olmuş elinize sağlık, bende başlasammıki, becerememki...

Hande dedi ki...

Didemcim, öyle canım hem elini hem aklını oyalıyor :)

Orkidela; hiç kalkmadan saatlerce işleyebilirim, çok keyifli bir iş :)

Meyracım, devamı gelecek canım :)) şimdilik artıları faha fazla. Hatırlarsan görüştüğümüzde eski işyerimdeki sakinlikten bahsetmiştim. Böyle iyi oldu canım :)

Aysun Ercan Karakaş; emn olsa yaparsın canım, kendi kendine öğrnilecek bir iş, kolay desenler seçersen rahat olur :)