3 Ağustos 2011 Çarşamba

Bodrum İçin Tavsiyesi Olan??


Dönem dönem yapmak istemediğimiz şeyler vardır ya bu aralar blogda onlara girdi. Ben suçu sıcaklara atıyorum. Yazılar fotoğraflarla beraber güzel oluyor. Akşam eve gidince foto düzenlemek bile zor geliyor bu aralar. Bu tembelliğin sonucunda ise yeni yazı pek olmuyor.

Birde bu Cuma izne ayrılıyorum. Son bir haftadır boş vakitlerim bir destinasyona karar vermekle geçti. . Ben geçen seneki gibi bir kaç farklı yer gezmeyi düşünüyordum ama eşim çok yoğun bir ay atlatınca bu sefer bütün vaktini otel ve denizde geçirme hayali kuruyor. Orası burası derken son 5 yıldır gitmediğim Bodrum'a karar verdik. Orda fazla uzaklaşmadan çevrede gezilecek yerler çok :) Daha önce gittiğimde tekne turuna çıkmıştık, akvaryumu tekrar görmek için tekne turu planı kesin. Peki görmeden, yapmadan gelme diyeceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır?

Not olarak; tatil planı yapıyorsanız ramazan olduğu için  yoğunluk yoktur diye düşünmeyin. İstediğimiz otelde yer kalmadığı için biz başka bir otele karar vermek zorunda kaldık.

Cuma'ya kadar burdayım ama bu tembellikle yeniz yazı yazmak zor gibi. İnşallah 15 Ağustos'da  dönünce çalışkan bir blogger olarak burda olacağım :))

17 yorum:

Lavanta Bahçesi dedi ki...

otel ve deniz tatiline odaklıysanız tekne turu bile gözünüzde büyüyebilir 10 gün oldu ben döneli öyle sıcakki anlatamam neyseki o Ege suları buzzz gibi :)
Vize veya yeşil pasaport varsa günübirlik Yunan adası ziyareti yapabilirsiniz .)

annesiningülü dedi ki...

hıh hiç kıskanmadım ;)
iyi tatiller sana canım :))

cafenoHut dedi ki...

Çook haklısın sıcaklardan insan bilgiasyarın başına oturamıyor. Ben dün akşam resmen bir ara bayılacak gibi oldum şu çiçek böcek fotoğraflarını düzenlerken en sonunda çok da incelemeden seçtim birşeyler.
Bodruma 2 kez tatil için gitmiştim epey oluyor, sonrada çoğunlukla iş için gidip dağ bayır gezdim.
Umarım bir güzel dinlenir ve gönlünüzce tatil yaparsınız.
Gelince görüşürüz. çoook öpüyorum..

defne dedi ki...

bodrum için tavsiyesi olmayan yoktur bence :) bakalım kim neler önerecek :) biz sürekli günübirlik giderdik, hep de aynı yerlere. yiyecek önerileri gelir inşallah, adresli olarak da biz de gidince gideriz :)

Hande dedi ki...

Lavanta Bahçesi, maalesef vizemiz yok bu öneriyi inşallah başka sefer gerçekleştiririz :)

Baharcım; kısakanmadığını biliyorum ben :)) teşekkürler canım :)

Hande dedi ki...

CafenoHut; canım sende hoşgeldin, fotoğraflarını gördüm uğraşmana değmiş :) tatil dönünüşü yeni fotolar benide şevke getirir diye umut ediyorum tatlım. bende öpüyorum canım :)

Defnecim, bakalım tavsiyeleri bekliyorum canım, olmadı dönüşte sıcağı sıcağına ben sana tavsi veririm canım :)

Swotpisces dedi ki...

güzel ve bol eğlenceli tatiller size.

sed dedi ki...

Merhaba canım uzun zamandır giremiyorum blogger a şimdi senin yazını görünce kendimi tutamadım. Bodruma ben de her sene giderim. Çok da severim gitmeyi. Ben sana Akyarlarda kalmanı öneririm çünkü ben orada gerçekten deşarj oluyorum. Bu sene de her seneki gibi gidicem nasipse. Tekne turu ile akvaryumu gezicem, Bodrum merkezde içicem ve Aquapark'a uğramadan da dönmiycem :) iyi tatiller şimdiden

Hande dedi ki...

Swotpisces; teşekkür ederim :))

Sed; canım biz rezervasyonumuzu hatta ödemeyi bile yaptık, Torba'da bir otelde kalacağız. Koyu çok güzel diye duymuştum umarım öyledir :) Aqupark'ı bilmiyordum bak oraya uğramak isterim :))

Evy dedi ki...

butun koylari gez derim! turkbukundeki beachlere kesin git KUUM macakizi bianca,
Ve geceleri shipahoy!
Torba cok guzel, iyi eglenceler
http://maffionista.blogspot.com/

Kaymaklı Kadayıf dedi ki...

Şimdiden iyi tatiller,iyi eğlenceler..

Hande dedi ki...

Evy, tavsiyeler için teşekkürler canım notumu aldım :))

Kaymaklı kadayıf; canım çok teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

türkbükü hariç tümm koylarda deniz sahane , yalıkavak rüzgarlı tabi..
bodrum çarşıda sebzeli döner , penguende dondurma, sünger'de pizza , gümüşlük'te herhangi bir balıkçı'da balık yemeden dönmeyin :)
ucuz otel arıyorsanız ortakent yahşi tarafı uygun.motor yada araç kiralayıp tüm koylara bir gün ayırın bence :)

didem dedi ki...

Benim tavsiyem yanmadan gelme:)
Iyi tatiller iyi eglenceler. Bodrum benim her zaman favorim oldu.

Hande dedi ki...

Adsız, tavsiyelerinin çoğunu yaptık. Yalıkavak da ise rüzgardan başım ağrıdı resmen. Ama arka tarafında bir koy bulduk müthişti :)

Didemcim, ben esmer olduğum için gitmeden yanmıştım bile fazla güneşte kalmamaya çalışsamda genede çok yandım :))

sed dedi ki...

Canım nerelere gittiniz? Ben de bayramda ordayım senden tavsiye alayım :)

Hande dedi ki...

Sed, canım biz Bodrum merkeze indik,barlar sokağında Türkçe canlı müzik yapan Veli Bar'a gittik bir gece güzeldi. Birde tekne turuna çıkınca eşim kötü oldu. sonraki bir kaç gün tam anlamıyla düzelmediği için otelde plajda vakit geçirdik. Birde yalıkavak ve Türkbükü çarsını gezmeye gittik. Deniz amaçlı bir tatil olunca fazla gezmedik canım. Ama Torba'yı ben çok beğendim denizi çok güzel.