1 Temmuz 2011 Cuma

Tatil.......


Cumaları dahada güzelleştiren tek şey, o gün izne ayrılıyor olmaktır. Yani benim Cumam bugün  çok çok güzel.  19 Mayıs'da bile çalıştığımı düşünürsek en sok ekstra tatilim sanırım Kurban Bayramında idi.  O yüzden daha fazla beklemeden tatilimin ilk haftasını kullanmaya karar verdim.

Tatil programımızın hala belli olmadığını söylerken ben bile şaşıyorum. Her sene tatillerimizin ilkinde, Çatalca, Sapanca, Güzelce'de olan aile ziyaretlerine ayırır, ikincisinde kendi tatilimizi yapardık. Ama bu sene etrafdaki aile fertlerinin çoğunluğu da tatilde olunca program eksik kaldı.

Eğer planda değişiklik olmassa, bu hafta İstanbul ve yakın çevresinde turist olmayı düşünüyoruz. Malum haftasonları kalabalıktan dolayı gidemedeğimiz yerleri rahatça dolaşıp, bol bol fotoğraf çekip, havalar şaşırıp da ısınırsa havuza kaçarak bol bol dinlenmiş ve bronzlaşmış olarak geri dönmeyi düşünüyorum.

Güneşli, neşeli haftasonlarımız ve sonrasında benim tatillerim olsun :)))


7 yorum:

Selin Ergeçer dedi ki...

Tatlım inan bir yerlere gitmesen bile, evde olmak, geç kalkmak, canının istediği zaman, istediğin şeyi yapmak bile çook iyi gelecektir sana eminim :)) Bol bol dinlenn,ohh keyfini çıkart :)) hadi bakalım iyi dinlenmeler,iyi tatiller sana ;)

annesiningülü dedi ki...

oh canım canın sağolsun
gönlüne göre bir tatil olsun :))
havalar ısınıyormuşşş bu arada ;)

cafenoHut dedi ki...

Okuması bile keyifli geldi.. Bende İstanbulda öyle boş 1 hafta geçirmeyi çok isterdim...
Güzel güzel gezin, adam gibi de dinlenin:)))
İyi tailler....

Yeşim dedi ki...

Canımm benim kesinlikle hak etmişsin bu tatili :) İyi gelsin sana yenilen, dinlen, canlan ve öyle gel :)

Hande dedi ki...

Selincim, şuan en çok özlediğim şey yataktan alarmsız canım istediğinde çıkmak :))teşekkürler canım :)

Baharcım, bugün test ettim hava ısınmuış bile. Sanada iyi tatiller canım :))

CafenoHut, İstanbul'da olupda çoğu zaman İstanbul'u yaşayamamıza iyi gelecek :))

Yeşimcim; tatlım çok teşekkür ederim bol bol dinlenicem :))

Meyra dedi ki...

ohhh Hande tatile çıkmış:))çok çalıştın canım hatırlıyorum hummalı çalıştığın postlarını ve çok sevindim senin adına:)aynı şehirde bile kalsan evde işe gitmemenin keyfiyle uyanmak bile marmaris kadar değerli:)) keyfin bol olsun canım iyice dinlen...

Hande dedi ki...

Meyracım, tatlım güzel ve hızlı geçiyor günler. Burayada uğramıyrum, herşeyi askıya aldım ama mailde yorumunu görünce cevap yazmadan olmaz dedim canım. Öpüyorum seni :))