11 Temmuz 2011 Pazartesi

Bitti...

Okulda dersin son 5 dakikası kalmıştır devamlı saate bakarsınız zaman geçmek bilmez. Ama güzel bir zamanı yaşarken de dakikalar o kadar hızlı geçerki herşeyin tadı damağımızda kalır tıpkı tatildeki günler gibi. Tatil bitti tilki misali ofise geri döndük :) dinlenmiş,  ve mutlu olarak....



Tatil evde başbaşa kutlamamız ile başladı. Tatil boyunca bira, kızartma tüketimi fazla olunca tatil + 2 kilo ile tamamlandı. Bu biraz üzücü olsada artık sporla hemen geri vereceğiz :)) 



Sonrasında da şezlong, havuz arasında git gel ile günler geçti. İstanbul'u haftaiçi gezmeyi planlarken, üşengeçlik artınca gezme mecburi alışverişler, ve bir düğün daveti ile kaldı. Sıcakta gezmektense çevre yerlerin keşfini sonbahara bıraktık.

Ben tatil modundan çıkıp çalışmaya çalışırken, hepimize güzel ve hızlı geçecek bir hafta diliyorum :))

6 yorum:

çeşnici Handan dedi ki...

Dörtgözle tatili bekleyen biri olarak hoşgeldin diyorum. Tatil sonrası ilk haftanın tatil tadında geçmesini dilerim. Sevgiler.

cafenoHut dedi ki...

Hoşgeldin o zaman. Darısı bizim başımıza.:)

Hande dedi ki...

Çeşnici Handan, hoşbulduk canım günler çabuk geçsin sen tatile bizde haftasonlarına çabuk gelelim :)

Cafenohut; hoşbulduk canım seninkinede az kalmıştır sanırım :)

Meyra dedi ki...

hoşgeldin canım bayağı bir rahatlamış gördüm seni;) darısı başıma acilen ama:)) öptüm canım iyi haftalar..

Selin Ergeçer dedi ki...

Bugün en zor gün ama atlatıcaz tatlım, bak yarımgün geçti bile :) tatil nasıl çabuk eçer bilirim,benimki de sanki dündü uçağa bindiğim gün :) kolay bir hafta olsun tatlım :)

Hande dedi ki...

Meyracım, tatil iyi geldi canım :)) senin de iznin yakındır inşallah canım, tatile çıkmadan yaza girmişiz gibi gelmiyor :) öpüyorum canım :)

Selincim, tadında bir yoğunluk olunca çabuk geçiyor bugün. sende kaçmakla iyi yapmışsın canım :)