9 Haziran 2011 Perşembe

Son Kitaplar



Bu kitapta yeniden Dedektif Jane Rizzoli ile beraberiz. Bu defa  hamile olan Jane hastahanedeyken, silahli bir kadın tarafından esir alınan rehinelerden biridir. Başta sıradan bir rehine krizi gibi gözüksede araştırdıkça konular derinleşir.   Yazarın sevmediğim kitabı olmadı hiç bunuda tavsiye ederim.




İkinci kitap sevdiğim yazar Harlan Coben'e ait Büyük Vuruş. İki yazarında ortak özelliği yarattıkları karakterlerdeb vazgeçmeyi sevmemeleri. Spor menajeri Myron Bolitar ana kararkter. Eski tenisci Valerie Simpson öldürülür. Myron, Valerie'nin son günlerde kendisine ulaşmaya çalışmasından da etkilenerek olayı araştırmaya başalr. Sıradan bir cinayet mi yoksa arkasında başla sırlar var mı? cevbı kitapda. Yazarı seviyorum ama bu kitap en sevdiklerim arasında yer almadı.

3 yorum:

Chilek dedi ki...

Not aldım canım, ne okusam dediğimde ve zamanı geldiğinde kitaplığımda yerini alacaktır:) Teşekkürler...

Meyra dedi ki...

Siliniş'in kitap kapağı beni ürküttü desem:(( bu sıcak günlerde kitap okumaya devam edebiliyorsunya seni tebrik ederim handecim, ben 15 gün oldu okumayı bırakalı:( utanmadanda söyleyebilecek kıvamdayım hani;)

Hande dedi ki...

Chikel; canım polisiye seviyorsan eminim bu kitapları zevkle okursun :)

Meyracım; korkak biriyim ama gerilim polisiye kitaplarınıda filmlerini de seviyorum :)) banada arada okuma isteksizliği geliyor canım ama nadir oluyor :)