27 Haziran 2011 Pazartesi

Kızlar Gecesi


Cumartesi okul yıllarındaki ev arkadaşlarım bize geldi. Biri İstanbul'da olduğu için devamlı görüşebiliyoruz, diğeri ise şehir dışında yaşadığı için devamlı görüşemiyoruz.  Cumartesi geç saatlere kadar oturduk, eskilerden yenilerden konuştuk.  Konuştukça öğrencilik yıllarına gittim orda kaldım, şimdiye pek dönesim olmasada bugün gene iş başı yaptık. Falsız olmaz diyerek, kahve sonrası fallarımıza baktık.  Gece yatmaya karar verdik, ben odama gittim bir baktım içerden sesler geliyor, hemen yanlarına gittim. Malum ışıklar sönsede uykuya dalmadan önce yatarak yapılan muhabbet gecenin en zevkli kısmıdır :)  Dün akşamda tatil için  ikisi Fethiye'ye doğru yola çıktılar. Ben şimdi nasıl kıskanmıyım ki :(( Neyseki benim iznimede son 5 gün kaldı :))

Herkese güzel, keyifli ve hızlı gecçecek bir hafta diliyorum.

8 yorum:

Selin Ergeçer dedi ki...

işte en bayıldığım,en sevdiğim görüntü,birkaç kapanmış fincan :))) kız muhabbetlerinin olmazsa olmazıdır,bizde de o kadar çok yapılır ki bu muhabbetler ama ne kadar yapılırsa yapılsın, bir o kadar daha yapılası gelir :)) keyfiniz bol olsun tatlıcım bak tatile şunun şurasında ne kalmış :)) iyi ve kolay gececek bir hafta olsun umarım :)

Meyra dedi ki...

ahhh ahhh karanlıkta yatak içindeyken yapılan muhabbetlerin tadı başkadır hakikaten bende gittim geçmişe,kıkır kıkır herşeye gülmeler falan ne eğlenceli ve tasasız günlermiş canım:)) tatile az kalmış güzelce motive ol valiz yap sonrada kızgın kumsallara at kendini benim yerimede ama;) ışık hızıyla geçen bir hafta olsun senin için handecim...

cafenoHut dedi ki...

Ne tatlıdır o sohbetler. Benim de üniversiteden 3-4 tane böyle kardeşimden ayırmadığım arkadaşlarım var, gerçi şu sıralar pek fazla görüşemiyoruz, sanırım çocuklar biraz daha büyüyene kadar da biraz zor görüşmemiz ama onlarla yapılan sohbetleri hiç birşeye değişmem.

annesiningülü dedi ki...

az kaldı canım az daha sabır :D

Hande dedi ki...

Selincim, bazı zaman aynı anıları tekrar tekrar konuşup böylesi gülmemize şaşırmıyor değilim :)) bu hafta kesin güzel olacak eminim :))

Meyracım, çocukluğumdan beri o muhabbete bayılırım. Ablamla ışık söndümü mutlaka konuşurduk. Sonra arkadaşlarla devam etti :))

Hande dedi ki...

CagenoHut; çocuklar muhabbetti engelliyor biraz :( bu arkadaşlarım bekar ben çocuksuz olunca muhabet devam ediyor :))

Baharcım, bu günüde bitti sayıyorum ben :))

Adsız dedi ki...

ne eğlenceli ... =)

http://habinos.blogspot.com/

Hande dedi ki...

Habinos; çok güzeldi :))