1 Haziran 2011 Çarşamba

Haziran

En sevdiğim ay Mayıs olmuştur hep.  Terletmez, üşütmez  güneşli güzel geçer günler. Ama bu kış Mayıs kış gibi geçince umudumu Haziran'a bağladım. Ondan sebep sanırım bugun mutlu uyandım çiçekli elbisemi de giyince ara sıra yüzünü gösteren güneş bende doğdu. Akşamda yaza merhaba partisine katılacağız, yazın geleceğine inanıyorum. Bugün çabuk geçse, çıksam biraz vitrinlere baksam aradığım çantayıı bulsam benden mutlusu olmayacak.

Bahsetmişmiydim ben ikizlerim , birgün mutlu birgün mutsuz değişken bir ruha sahibim. Buraki mutlu mutsuz yazıların sebebi de burcum. Sorumlusu ben değilim yani :))

Haziran hepimiz için güzel geçsin....

7 yorum:

Chilek dedi ki...

evet geçsin artık, yeter içimiz kurudu karardı resmen:)

Hande dedi ki...

Burası güneşli canım, bulutlar gidiyor. Artık sıcaktan şikayet etmeye başlayacağız :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Ne güzel bayılırım temalı partilere :) umarım çok eğlenirsiniz ve hatta umarım çantanı artık bugün bulursun ;)

Hande dedi ki...

Selincim, bugünde bulamazsam artık şansımı Anadolu Yakası'nda deneyeceğim. Çok farklı bir şeyde aramıyorum ama, bazen bulamıyorsun :(

Zeynep'in Evi dedi ki...

Biz bu yıl hiç bahar yaşamadık ki kıştı sonra yaz geldi..haziran iyi geçsin bende istiyorum bunu çok:)

Meyra dedi ki...

yaza merhaba dedin ama yaz gelmedi handecim ne olacak bu hava durumları:(( hem bende en çok mayısı sevenlerdenim ama bugünün anlamından ötürü Haziranımında hakkını yiyemem yani:))

Hande dedi ki...

Zeynepcim, bur duruma alışacagız sanırım baharlar yavaş yavaş bitiyor :(

Meyracım, canım doğum gününü tekrardan kutluyorum. Ama bugün sıcaktı hava ben geldi sayıyorum, hem havaya inat herkes yazlık kıyafetlere geçmiş parmak arası, askılılar. kaçarı yok gelecek artık :)))