3 Haziran 2011 Cuma

Bugün Cuma


Günlerdir aradığım portföy çantayı nihayet buldum. Gerçi rengi ayayakabımın renginde olamadı ama en yakınını buldum. Onu bulduğum yerde ise bu pörtföy gözüme çarptı ve çok beğendim.  Eşim bunuda alalım deyince ikisinide aldık. Hep sade tonlarda çanta  kullandığım için bu benim için bir ilk :) Gönlüm dolapta bekletmeye el vermiyor sık sık kullanmayı planlıyorum. Hem böylece sade renk takıntımdan da kurtulmuş olurum belki.

İstanbul'da olup da Beyoğlu İş Merkezi'ne uğramamak olmaz. Bazen fazla birşey bulamasamda dün akşam gittiğimde elbiselerin hepsini paket yaptırıp almak istedim. Stradivarius, Zara, Top Shop, Bershka hepsi var.
Şimdilik bir elbise ile yetindim ama tekrar uğramayı planlıyorum.

Yarın sabahtan Anadolu Yakası'na ablama geçeceğim. Gündüz gezip sonrada nişana hazırlanacağız.  Pazar günüde aşkımla ralli izlemeye gideceğim. Akşamları geç yatıp, sabahları hep erken kalkama düşüncesi biraz kötü ama napalım :( Nedemişler erken kalkan yol alır :))

Ve bugün Cuma akşam tatil başlıyor, Herkese bol hareketli güzel bir hafta sonu dilerim :)

9 yorum:

Chilek dedi ki...

Çok güzel canım güle güle kullan:))

Selin Ergeçer dedi ki...

Bu portfoye tek kelimeyle bayıldım :)))) tam benlik, güle güle kullan canımmm mutlu mutlu günlerde inşallah :))) mutlu haftasonları :))))

ayci dedi ki...

ben aslında bir günde hareketsiz bir haftasonu istiyorum :) erken kalkan yol alır, ama haftasonları aldıgım yolu yarılamak istiyorum :)

off neyse, sen yinede enerji dolu geçireceksin, nişanda iyi eğlenceler, ralli'de de iyi çamurlanmalar :) eğer çamurlu bir ralliyse :)

Hande dedi ki...

Chilek; canım çok teşekkür ederim :)

Selincim; teşekkür ederim canım. bu tek idi takrardan denk gelirsem bir tanede sana alırım tatlım :)

Ayçi; şehir içindeki hareket bile beni yormaya yetiyor, şehirlerarası yaptığın km yi ben yapsam neolurum bilmem :)) Ralli çamur olmasada bol toz topraklı oluryor griye dönüp geliyoruz :)

AskinAy dedi ki...

Hayirli olsun canim cok ama cok cok güzel,güle güle kullan,sevgiler!!

Hande dedi ki...

AskinAy; teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim :)

minimalist dedi ki...

gerçekten de çok güzel bir çanta;güle güle kullan...

Meyra dedi ki...

yakışır canım çok ciciymiş tam yazlık:)) hatta bu portföy tarzını yapan bir bloger var hesionkaydı galiba adı bak derim;)

bugün pazar ve eminimki yorgunluktan uzanmış durumdasındır;)

Hande dedi ki...

Minimalist; teşekkür ederim :)

Meyracım; evet canım blogunu görmüştüm. Ama ben sabırsızım bir şeyi görüp hemen almak istiyorum. O yuzden ınternettten fazla alışveriş yapamıyorum.

Pazar eve 18:00'da gelebildik az dinlenebildim :(