24 Kasım 2010 Çarşamba

Kız Arkadaş

 Dün iş çıkışı bir kız arkadaşımla buluştum. Hayatımdaki yeri biraz farklıdır. Üniversite döneminde ev arakaşımdı, lise arkadaşı ile tanışmama vesile oldu sonra çıkmaya başladık sonra evlendik. Nikah şahitlerimizden biride oydu, e tabi evliliğimin mimarı sayılır. Dün akşamda kahve ,fal, tatlı ve birazda dedikodu derken saatin nasıl geçtiğini anlamadık.

Bazı farklı yönlerimiz olsada  düşünce biçimimiz aynıdır. 3,5 yıl beraber yaşayınca konuşmadan gözlerimizle anlaşır hale gelmiştik. Özellikle tabu oynarken aynı takımda olunca karşı tarafın hiç şansı yoktu. Hatta birbirlerini bizim gibi tanımıyorlar diye kavga eden sevgililer bile olmuştu bu oyunu oynarken.

Anılarımız çok tabi, unutamadıklarımdan birisi ise otobüs yolculuklarımız. Yüksek sesle konuşan ve hiç susmayan biridir, tatillerde beraber gelip giderdik. Bir defasında anlatacak ve gülecek şeyler birikince diğer yolculardan şikayet eden oldu. Muavin 3 sefer gelip uyardı baktı olmuyor sonunda oda bizle gülmeye başlamıştı.

Kız arkadaşların yeri başka oluyor, doğru insanlarla arkadaşlık edince kardeş sayınız artıyor.

8 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

handecim maşallah diyeyim bu güzel dostluğunuz için..
böyle güzel dostluklar kardeşlikler artık zorbulunuyor
ben kaybettim malesef 20 yıllık kardeşimi o nedenle sizlere maşallah demek istedim .
sevgiler

Filiz dedi ki...

böyle bir arkadaşa sahip olduğun için çok şanslısın Handecim..bazen bir arkadaş insanın kardeşi gibi oluyor gerçekten..

Adsız dedi ki...

Handecim - gerçekten gerçek kız arkadaşlar vazgeçilmez. benim de nikah şahidim taaa liseden beri arkadaşım olan zeynep'ti. kulakları çınlasın sayesinde :)

Hande dedi ki...

Sevilcim, onca yıldan sonra kaybetmek zor olsa gerek. Ama bazen maalesef sevgimize layık olmayanlarıda yıl bakmaksızın uzakta tutmak gerekebliyor.

Filizcim, 2 tane böyle kardeş gibi akadaşım var, şanslıyım gerçekten.

Ececim, diğer kardeşim sayılan arkadaşımda liseden. yılar geçtikçe paylaşılanlar değişsede dostluk güzelleşerek artıyor.

elif dedi ki...

ne güzel handecim,ne kadar şanslısın böyle bir arkadaşa sahip olduğun için.
ben hep yokluğunu çektim ne yazıkki boyle bir arkadaşın..

Hande dedi ki...

Elifcim, uygun arkadaşlıkları bulabilmek şans. Sen de yakın bir zamnda tanışabilirsin böyle biriyle.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Böyle güzel dostluklar nasıl da güzel oluyor..sen anlatınca ben buradan okuyunca bile mutlu oluyorum...dostluğunuz hep böyle sürsün

Hande dedi ki...

Sibelinsu, canım güzel dileklerin için teşekkür ederim :)