6 Kasım 2010 Cumartesi

Bugün Şanssızdım

Kitaplar raflara sığmayınca yeni eklemeler için Ikea'ya gittik. Yorgunluğu atmak için Strabucks'da bir kahve molası verelim dedik. E tabi H&M'e de uğramadan olmaz diye düşünüyordum. Etrafda H&M poşetleriyle dolaşanları görünce kasalar yoğun olacak diye üzüldüm.


İçeriye girince çok şaşırdım. Mağazaya doğru şeritleri çekmişler içeri parti parti alıyorlar ve  dışarıda neredeyse 100 metreden fazla sıra var. Açılışın ilgi ile beklendiğini biliyordum hatta bende onlardan biriyim ama o sıraya girip beklemek hiçde cazip gelmedi. Diğer mağazaları gezerken elinde H&M poşetleriyle gezen mağazaya giren şanslı kişileri kıskanmadım desem yalan olur. Biraz zaman geçsin yoğunluk azalsınsonra şanslı kişilerin arasına katılırım bende.

7 yorum:

Filiz dedi ki...

açıkçası bu markadan yakın zamana kadar haberim yoktu.geçenlerde gazetede markayı tanıtan bir yazı okudum.pek de iyi şeyler yazmıyordu aslında.markanın türkiye ilanlarında ayasofyanın tepesine haç yerleştirilmiş fotoğraflarını kullanması beni rahatsız etti açıkçası.her neyse, ürünleri süper olmalı bu kadar ilgi gördüğüne göre.
umarım en kısa zamanda gidebilir ve aldıklarını bizim le paylaşırsın.sevgiler,mutlu pazarlar..

annesiningülü dedi ki...

İkea'ya gitekte güzel canım :)
istediğin şeyi bulduysan ne güzel :D
ben sizin oralardayım. belki karşılaşırız ;)

Meyra dedi ki...

canım yaa bir kaç gün önce ist gelmiş biri olarak bende burada üzülüyorum açılışa gidemedim diye ama şimdi bu kuyruğun oldunu bilmek içimi ferahlattı:))çünkü nefret ediyorum kalabalıkla alışverişten..ama yinede itiraf ediyorum 6 kasımda H&M çılgınlığı yaşamak isterdim:)çelişkideyim galiba:(

nihalasli dedi ki...

Bence sen o akillilar zumresindesin ;)
Hangi akla insan o kadar sira bekler bir kac parca mal icin.
Yarin obur gun nasilsa sira kalmicak o zaman guzel alisveris yaparsin;)
Sevgiler

Hande dedi ki...

Filizcim, o ilanları görmedim pek hoş değilmiş. Ürünlerinden daha önce kullanmıştım güzeldi.

Baharcım hergün ordan geçtiğim için karşılaşırız diye bakıyorum ama kardeşine de denk gelmedim, köpekle dolaşıp bakan birini görürse niye bizim bahçeye bakıyor diye düşünmesin :)

Meyracım, hiç üzülme bence o sıra göze alınacak gibi değildi. Orda olup girememek de üzücüydü :(

Nihalaslı, onlardaki H&M sevgidsi bir başka sanırım :) alışverişi çok sevmeme rağmen, sıra olmayacak keyifle yapacağım :)

annesiningülü dedi ki...

söyledim canım :)
bende sana bakındım göremedim... hava güzeldi hep bahçedeydik biz :)
bir dahakine artık

Hande dedi ki...

bu hafta sonu hep erken çıkıp akşam eve döndük başka sefer görüşürüz inşallah :)