11 Kasım 2010 Perşembe

Bir Pazar Paintball

Bu Pazar günü eğlenceli olduğu kadar yorucu bir gün oldu. Arkadaşlarla Paintball oynamaya gittik. Oyunda 2 takıma ayrılıyorsunuz, her takım kendi kalesinden oyuna başlıyor. Amaç, karşı tarafın bayrağını vurulmadan ele geçirmek. Bu esnada  silahlarınızda gıda boyasından oluşan mermilerle karşı tarafın oyuncalarını vuruyorsunuz. Vurulan kaleye dönerek oyuna tekrardan başlıyor.



Koruyucu bir yelek, tulum ve maske  size veriliyor. Bu kıyafetlere bürünüp hakemin oyun hakkındaki anlatımından sonra iyice havaya giriyorsunuz.  Yürüyüşünüz bile değişiyor:) Maskeyi onay almadan asla çıkarmamanız gerekiyor, mermi göze gelir ise çok tehlikeli.



Yelek acıyı engelliyor ama bacağa veya kola gelirse acayip can yakıyor. Giderseniz tavsiyem altınızda kalın bir eşofman, üstünüzde de kapüşonlu bir sweatshirt giymeniz ve terlemeye karşılık yedek kıyafet almanızdır. Bizim takımda erkekler hücumdaydı bizde bayrağa kimseyi yaklaştırmadık, karşı tarafın bayrağını iki kez alarak oyunun galibi olduk.

Benim gibi spor yapmayanlardansanız bacak ve kollardaki ağrılara da hazırlıklı olun :)

9 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

ürktüm ben:))

Filiz dedi ki...

vauvvvv,çok eğlenceli olmalı:)aksiyon sevenler için mükemmel bir aktivite,stress atmaya da birebir..

Hande dedi ki...

Zeynepcim görüntü öyle ama sadece zararsız gıda boyası atıyor bunlar :)

Flizcim, çok zevkli bir takım ve strateji oyunu, çok eğleniyorsun :)

gülçin dedi ki...

çok eğlenceli gözüküyor :) bu aralar blog dünyasından baya uzak kaldım mimlenmişim bende sana ödül yolluyorum sevgilerimle kal..ödülünü sayfamdan alabilirsin.

Hande dedi ki...

Gülçincim eğlenceli zaman geçirmek için denemeni tavsiye ederim :) ödül içinde teşekkürler :)

Benhurum dedi ki...

Çok haklısın tatlım, öncelikle tedarikli olmak çok önemli ve mümkünse düzenli spor yapmak;) Fakat harika bir gün geçirdiğinden eminim:) keyfin bol olsun.

Mutlu bayramlar diler yanaklarından öperim...

Hande dedi ki...

Canım çok istememe rağmen spora başlayamıyorum maalesef hep erteliyorum. çok güzel bir gündü tekrar gideriz sanırım. öpüyorum canım :)

Adsız dedi ki...

himm super bir oyuna benziyor ,kesinlikle denenmeli ama Ankarada olup olmadigini ögrenmek lazim..

Hande dedi ki...

Enk, kesin vardır bence ordada. Üniversiteler arası turnuvalar falan yapılıyormuş, bayağı yaygın artık. Bulursan kesin de çok eğleneceksin :)