29 Haziran 2010 Salı

Yalçınlar



Fotoğraf makinamızı taksit seçeneğinden dolayı Yalçınlar'dan almıştık. Güzel bir promosyonları var; ordan alanlara 4 haftalık ücretsiz fotoğraf kursu veriyorlar.  Cumartesi sabahı eşimle beraber bende gittim, o kursdayken onu bekleyecektim, sonrasında başka bir programımız vardı.  Ama projeden sorumlu Emel Hanım, beni de sınıf listesine ekleme nezaketini gösterdi. Bu da müşteri memnuniyeti sağlamanın etkenlerinden biri.  İyiki burdan almışız dedik.2 saat de benim için faydalı oldu. makinayı tanımak, çekimin nasıl gerçekleştiğini anlamış oldum. Ama esas önemli konu haftaya ISO, enstantene, diyafram vb




Kursu Etiler'deki binalarında veriyorlar.  Çıkışda yenilenen Akmerkezi de gezme fırsatım oldu. İlk göz ağrılarımızdan biri olsada, oarayı hareketlendirmek için yenileme bile faydalı olmamış. Hala pek çok boş mağaza  vardı.

Sonrasında sahile indik, ama sıcaktan fotoğraf çekme şansım pek olmadı. Hava birden ısınınca, ama evden çıkarken serin olunca, kıyafetler rahatsız etti tabi. Biran önce eve dönmek gerekti.

3 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

dediğim gbi makinayı tanımak ve biraz teorik iblgi edinmek için faydalı bir kurs olmuş, müşteri memnuniyeti odaklı iyi bir taktik

Gökşen dedi ki...

Ben de Yalçınlar'dan makine alıp kursa katılanlardanım. Gerçekten müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar. Kursa katılıp katılmayacağımı takip etmek için bin defa telefon açmışlardı. Derse gelince... kalabalık ve yetersiz bulmuştum ben. Bakalım siz neler düşüneceksiniz ilerleyen derslerde :-)

Hande dedi ki...

Burcu; bu hafta WB öğrendim. profosyoneller için değil tabi kurs ama benim için kullanabileceğim özelliklerini bilmem yeterli :)

Gökşen; Daha önceden hiç bilgim olmadığı için yeni şeyler öğrenmek bana yeter gibi geldi. Ama dediğin gibi değerlendirmek için kurs bitimine kadar beklemek gerek tabi.