16 Haziran 2010 Çarşamba

Fallar



Fal bakmayı bilmiyorum. Ama her kahve içişimden sonra kapatıyorum. Sonra açıyorum, şekilleri istediğim şeylere benzeterekten kısa süreli bir mutluluk yaşıyorum. Saçma mı saçma ama olsun kısa süreli bir hayal kurmak benimki :)  Zaten sözde bilene baktırdıktan sonrada söylenenlerin gerçekleştiği olmadı  hiç.

Peki eğer var ise gerçekten bilene baktırsam ? Yok onu da istemem geleceği bilerek yaşamak zevkli olmaz ki... Sözde bilenlere baktırmak en iyisi, güzel şeylere sevinip, hoşuma gitmeyenler için de "zaten söyledikleri çıkmıyor ki " diye teselli etmek :)

9 yorum:

Selin Ergeçer dedi ki...

Ben de çok severim fal kapatmayı :) sonuç hiç önemli değil hatta 5 dk sonra söylenenleri bile unutuyorum ama bakılırken, o esnada acayip hoşuma gidiyor :) Türk kahvesinin olmazsa olmaz ritüeli o :)

annesiningülü dedi ki...

fincan çok güzelmiş ama :)

Hande dedi ki...

Selincim; erkekler anlamasada, kahve sonrası bu ritüeli uygulamak bizim işimiz :)

Baharcım; annemin hediyesi, ne sevdiğimi iyi biliyor :)

Stil Direktoru dedi ki...

Ben hayatta istemem ne olacaksa yaşa ve gör derim kuzum

Hande dedi ki...

Edacım bencede önceden bilmenin zevki olmaz, ama fal baktırmak da keyifli :)

sünter dedi ki...

O sacmaligi bende yaparim sevgili Hande:) Hemde her defasinda belki bir seyler görmek umuduyla:) Sonrada canim neyi görmek isterse onu görürüm.
Cot da zevkli olur yani. Kendi kendimize güleriz sonrasinda.

Sevgiler

Hande dedi ki...

hanım çok resmi geldi Sünter abla desem; Falı takıntı haline getirmeyince çok keyifli. Ben hep merakla dinlerim, kendimce benzetirim :)

minik dedi ki...

Handeciğim,galiba bu bir kadın klasiği...Kızım bile aynı şeyi 4 yaşından beri yapıyor...Çok da iyi oluyor...Artık babamızda alıştı..Haftasonları bizde kahve ,fal muhabbeti nerdeyse 1 saat sürüyor

Hande dedi ki...

Canım kız çocuğunu sevmek için bir neden daha: kahve sonrası beraber fal bakmak :)