3 Nisan 2010 Cumartesi

Emirgan Korusu



5. yılında laleri solmadan görebildim :)) yoğun bir trafik ısrarlı aramalar sonucunda  arabaya park yeri bulabildikten sonra Emirgan Korusu'na ulaşabildik. Renk renk lalelerle başka bir havaya bürünmüş, çok güzeldi. Tek sıkıcı şey Beyaz Köş'ün servisiydi. Zorla bir masa bulduk, masadan kalkan çift servisleri çok geç diye bizi uyardı. Ama tavsiyeyi pek dinlemeyip sipariş verdik. Uzunca bir süre bekledikten sonra soğuk bir yemek geldi. Sonrasında hesabı ödemek için kasadada sıra bekledik. Biz kalkarken masaya oturan bayanıda ben uyardım. ama oda benim tavsiyemi dinlemedi :))

11 yorum:

ceydabural dedi ki...

mekandaki tatsız hiszmet kötü olmuş ama lalerin renkleri çok güzel :)

Unknown dedi ki...

Ben de akşam haberlerde gördüm Emirgan'daki laleleri,çok güzeller gerçekten!Restoranttaki tecrübe kötü olmuş,demek ki bundan sonra böyle birşeyle karşılaşırsam dikkate almalıyım:)

Hande dedi ki...

Ceyda'cım renkleri burdakinden çok daha güzel, bizim makina ile ancak bu kadar belli oluyor :)

Kitap kurdu, tavsiyelere önem vermek gerektiğini bugün çok iyi öğrendim, herkezi dinliycem artık :))

Adsız dedi ki...

Laleler süper güzelmiş. Ne iyi edip de gitmişiniz. Biz de çok istedik gitmeyi annemle ama geçen hafta Ankara'ya döndü. Geri geldiğindeyse lale festivali bitmiş olacak istanbul'da :(

Hande dedi ki...

Ece'cim bu laleler güzelde ömürleri çok kısa, yakalaması zor oluyor, ama emirgan'da yaz boyu çiçek oluyor. annen onlarıda beğenir eminim :)

zizim bizim dedi ki...

ben bunu kaçırmışım hafta sonuna denk gelmiş. biz de pazar sabahı oradaydık. servis ve kahvaltıda verdiklerinin kalitesi de çok fenaydı, kalabalık da eklenince öf :( olsun laleleri görmeye değdi yine de :)

Hande dedi ki...

oraya aç gitmemek gerek :) ama sana katılıyorum canım laler için gittiğimize değdi.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Beyaz köşkmü..o tepede olan sarı köşk değilmiydi..unutmuşum..eskiden çok giderdim ,harika yer gerçekten.

Hande dedi ki...

sarı köşk, beyaz köşkünden aşağı doğru inerken. fırsatınız varsa h.içi gitmenizi tavsiye ederim. h.sonu kalabalığı çok fazla.

Alev Özkan dedi ki...

Selam aranıza yeni katıldım ve eskileri dolaşıyordum... ben de okadar sene sonra ilk kez bu sene görebildim laleleri solmadan :)

Hande dedi ki...

Merhaba Alev; hoşgeldin :) ben artık lale zamanını kaçırmıyorum :)