14 Ekim 2011 Cuma

Güneş Orda...


Güneş biryerlere saklansada, hafiften varlığını gösterse yeter, orda olduğunu bilirsin. Birde bazıları vardır senin pırıl pırıl parlayan güneşini bile yok ederler. Gözleri sadece kötü şeyleri görür, iyiyi görmeye tahammülleri yoktur. Mesela aldığın 2 kiloyu sen farketmeden onlar görür. Ama verdiğin 2 kiloyu görmezler. En büyük yetenekleri senin sinirlendiğin şeyleri keşfetmeleri ve bunu kullanmalarıdır. Birde bunu kurnazca yapıyorsa, birine dert yansanda anlamazlar sen kötü niyetli olursun. Başetmek zor, onun gibi olabilmek dahada zor. Tek çare hayatımızdan olabildiğince uzak tutmak, hatta göndermek.
Bu sonbaharda yazlık - kışlık değiştirirken böylesi fazlalıklarıda aradan çıkartalım, ne dersiniz?

Güzel, mutlu, neşeli haftasonlarımız olsun  :))

10 yorum:

nohut oda dedi ki...

iyi olur da nasıl olacak zor bir iş..

Unknown dedi ki...

HAndecimmm,aaynen katılıyorum..Temizlik şartt..:))))

Selin Ergeçer dedi ki...

Vardır böyleleri...Eskiden safça "yok canım kötü düşünmiyim" derdim...Şimdilerde ise olabildiğince uzağa kaçıyorum, kaçamasam da özelimi hiç paylaşmıyorum, yüzeysel konularla geçiştiriyorum sohbeti. Bunlar insanın enerjisini emiyor. Olabildiğince uzak durmakta fayda var :) mutlu haftasonları canım :))

cafenoHut dedi ki...

iyi fikirmiş:)

Sana da harika bir haftasonu diliyorum...

Hande dedi ki...

Nohut oda; en azından aileden olmayp bizi yoranları rahatlıkla çıkartabiliriz :)

Pınarcım; ne kadar boşluk olursa okadar rahatlarız :)

Selincim; çıkaramadıklarımızlada mesafe koymak en iyisi. ben çok rahatım artık :))

Cafenohut; denemek gerek tatlım :)

meyra dedi ki...

başkalarının mutluluklarıyla beslenip kendi açıklarını saçma sebeplerle kapatan,damarına basa basa senin nevrini döndüren insan müsvettesi çok tabi..hem ben bu konuda bu aralar feci müzdaripim iyi bir post yazıp gözlerine sokma niyetindeyim..bunlar gibilere yapılacak en güzel şey nötr olarak görüp hayatından soyurlamak..boşver gitsin canımcım sen bu tiplemeleri..hafta sonun güzel geçsin havalara rağmen;)

annesiningülü dedi ki...

Canım yolunu bulmuşsun :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

Bazı insanlar gerçekten sadece eksik görmek için varlar ne garip değilmi çok doğru bir tesbit çokk

Kaymaklı Kadayıf dedi ki...

Her yer dolu onlardan bana da şey diyorlar şimdi, iğrenç yapay bir ses tonuyla, "ayyyyy evde sıkılmıyormusun" otuz saniye sonra da ne şanslısın geliyor kopuyorum tabi, bu arada sıkılmıyorum kendimi oyalayacak kadar yetişkinim diyorum sevimsiz ama şık oluyor:)))))

Hande dedi ki...

Meyracım, yazsan ve okuduktan sonra birşeyler değişse tamam ama. Canım okusalarda birşey anlamazlar ki :(

Baharcım; senide yoluma bekliyorum :))

Zeynepcim; maalesef gözleri iyi şeylere karşı kapamışlar.

Kaymaklı kadayıf; canım en güzel cevabı vermişssin. Bu soruyuda hiç anlamam insanın çevresi olduktan, birşeylerle ulaşabilecek kapasitesi olduktan sonra nasıl sıkılabilirki :))nasıl imreniyorum sana...