7 Ekim 2011 Cuma

Benimde Torpilim Var :)

Bir kitap okudum hayata bakış açım değişti diyebilmeyi isterim. Öyle bir kitap buldum. Benim inandığım sözler vardır; iyi düşün iyi olsun, birşeyi çok istersen olur, eksik dua etme gibi. Yürekten istediğim şeylerin gerçekleştiği çok oldu, o yüzden inancım yüksek, istemeye devam. İşte şimdi okuduğum "Evrenden Torpilim Var" da bana göre bunları özetliyor. Bana çok iyi geldi kitap, benim için bir ilk, iki haftayı geçti ve ben kitabı bitirmedim.  Okadar yavaş okuyorum ki, sebebi bitmesin istiyorum. Kitap sayesinde kendimi enerjimi hep yüksek tutmaya, kötü şeyleri bile iyi tarafından görmeye motive ediyorum. Bazen enerjim düşüyor bazı olaylarda umutsuzluğa kapılıyor gibiyken, kitaptan birkaç sayfa okumak iyi geliyor. 

Enerjimizi yüksek tutmalıyızki positive enerjiyi kendimize çekelim. Enerjiniz düşükse gün içersinde sıkıntılı olaylar yaşamanız kaçınılmaz. O yüzden herşeyi iyi tarafından görmeye çalışıp kendimizi sıkıntılardan uzak tutarak muylu oluyoruz :))

Birde akşam hangi enerji ile yatarsak sabah öyle kalkarmışız. Bu akşam kendimizi yüksek enerjiye getirip uykuya öyle geçelimki, haftasonuna güzel bir enerji ile başlayalım :)

13 yorum:

defne dedi ki...

ah evet gerçekten de yatma kalkma olayı doğru valla. dün suratsız yattım bugün suratsızım hala :p

pr dedi ki...

yüksek enerji uykusuzluk yapmaz mı ki:))

Meyra dedi ki...

herkesin hayatında ya bir kitap yada bir film vardır kendisini anlatan yada iyi hissettiren.Önemli olan böyle keşfetmek işte buda herkeste yok değilmi canım;)ful enerjik musmutlu haftasonun olsun Handecim:)

cafenoHut dedi ki...

Şimdi öyle arasında Kabalcıya gidip bu kitabı alacağım kardeşime... Sabah işe gitmek için hazırlanıyoruz yanımda mırıl mırıl devamlı negatif şeyler konuşup duruyor, yok saçı olmamış, yok kıyafet yokmuş bu havada giyilecek:))) Okusun da biraz pozitiflik nedir öğrensin o zaman bana da faydası olur diye düşünüyorum:)

Hande dedi ki...

Defnecim, ozaman artık yatarken buna dikkat ediyoruz :))

Pnr/cnr; yok yok yapmıyor, yüksek pozitif enerji iyi oluyor :))

Meyracım; ben şanslıyım sonunda buldum canım :)) vazgeçmessem mutsuz olmak yok artık :))

CafenoHut; kesin al canımhem yanında mutlu bir şekilde güne başlayan bir olunca sanada yansr bu :))

bırtutamkekik dedi ki...

okuduğumuz kitaplar aslında ne çok şey katıyor bizlere:)
pozitif enerjiniz ve gülümsemeniz daim olsun...
cici hafta sonlarıı:))

Demet / Demetoloji dedi ki...

İşte bu benim kitabım, beniiimmm :) Geçen sene tam da bu zamanlarda bu kitabı okudum, kitabı okurken çalıştığım şirketten istifa ettim - iş bulmadan ama :) Ne cesaret, değil mi :)) Yanında alışveriş merkezi olan ve sadece erkeklerle çalışacağım bir iş ortamı diledim, ama öyle böyle değil. Ve oldu :) Aynen istediğim gibi. Şimdi kitabı unuttum, tekrar okusam iyi olur. Çünkü etkisini yitirdi galiba :))

Bu kitabın ikincisi de çıktı bu sene canım. Hatta aldım ben, okuyup blogumda yazdım da Aykut Oğut bloguma gelip yorum bırakmıştı. Aynalı bir kitap.

Ve bu ay Elele dergisi Aykut Oğut' un minik bir kitabını veriyor, aşkbook adı. Kesinlikle tavsiye ediyorum ;)

Sana bol torpiller, pozitif enerjili günler canım benim ;)

Hande dedi ki...

Birtutamkekik; bazı kitapları bitirdikten sonra karakterlerin etkisinde kaldığım olmuştur. Bu kitapta ise başka bir güzellik var.

Demetcim; senin yazını hatırlıyorum canım, hatta D&R da kitabı görünce incelemek istemiştim, fakat jelatine sarılı olunca bakamamıştım. Sonra araya zaman girdi ve ilk kitapla buluştum :) İstediklerinin olması süper ben henüz o aşamaya gelemedim :) Ama positif enerji bile mutlu etmeye yetti :) enerjimiz hep yüksek olsun tatlım :)

Ahu Türkyaşar dedi ki...

Süper. Okumayı en sevdiğim kitap türü. Yarın hemen alacağım. Teşekkürler :)

Hande dedi ki...

Ahu; artık seninde torpilin olacak :))

annesiningülü dedi ki...

ben bir daha okumalıyım :)

Ipek dedi ki...

Cok merak ettim bak simdi bu kitabi, Turkce kitaplara kolayca ulasabildiginiz icin cok sanslisiniz..

Hande dedi ki...

Baharcım; etkisini kaybedince okumalı :)

Acai-berry; bu konuda şanslıyız :)