28 Mart 2011 Pazartesi

Tam Tersi

Bu mevsim değişkliklerin neden böyle yan etkisi var ki :(  Sebepsiz, anlamlamsız sıkıntı hali var bende. Tabi uykusuzluğun da etkisi çok. Hafta içi zor kalkarken, cumartesi 06:50 de uyanmak ne demek tabi suç gözüme giren güneşte. Günü kaçırmıyım diye erken uyanıyorum ama bu kadarı da fazla canım. Pazar sabahı da 08:00 de uyandım bugün erken kalkmam gerekiyor ya. Tabi durum tam tersi yataktan sürünerek kalktım, hala uykuda gibiyim.

Herkeze güzel bir hafta dilerim :)

10 yorum:

Meyra dedi ki...

handecim inanmıyorum resmen aynı durumu son 3 haftasonu yaşıyorum 7 de eşimle ayaktayız 11 de bütün işler bitmiş oluyor ve uykusuz güne devam eder moddayım:) bu sabah vinçle kaldırdılar beni yataktan resmen:((
bu psikolojik beynimize gönderdiğiz sinyalle alakalı galiba:)) eğer çözüm bulursan bu zavallı arkadaşına söylemeyi ihmal etme please..mutlu ve bol uykulu bir haftan olsun;)

Adsız dedi ki...

handecim sana da iyi haftalar... saatlerden dolayı ben daha mı kolay uyandım ne, anlayamadım :)

Hande dedi ki...

Meyracım, sanırım nedeni belli herşeyi haftasonuna sığdırmaya çalışınca vücüdda erken harekete geçiyor.Sanırım çözüm plan yapmamak :)) başka bir çözüm bulursam bildireceğim tatlım :)

Ececim, cep b.sayar falan cumartesi saatleri otomatik ileri alınca bende o saati baz aldım. Göya pazar gecesi 1 saat kaybetmemiş olucaktım ama işe yaramadı :)

Ful yaprakları dedi ki...

bahar yorgunluğuna bir de saatlerin alınması eklendi of of ben 2 gündür fenayım :))

Hande dedi ki...

Ful Yaprakları; nedense yeni saate adapte olmak bende de zor oluyor. Bünyenin alışması zaman alıyor :)

Unknown dedi ki...

tatlım o durumları bende yaşıyorum vallahi gerçekten bahar yorgunlugumu ruh halimi bilemiyorum gerçi çok geç yatıyorum malum çalışmıyorum :( ama yine de erken kalkayım bıraz daha yol alayım diyorum ama nerde yataktan sırtımı alamıyorum vallahi :( mutlu kalkayım dıyorum yok ne olacak bu durumumuz belki havalar güneşli olursa ard arda düzelir belki sevgiler canım :)

Syhn dedi ki...

ben daha da ileri gidip bahardan nefret ettiğimi söylemek istiyorum :D

Hande dedi ki...

Burcucum, canım evde olduğun günlerin keyfini çıkar bol bol uyu. İşe girince o günler çok özleniyor :)) Bahar yorgunluğu yakında geçer inşallah güneş içimizi de ısıtır . öpüyorum canım

Seyhancım, ağaçlar çiçek açmış, kuşlar böcekler cıvılcıvıl bahar sevilmez mi hiç :)))

Adsız dedi ki...

bende geç saatlere kadar uyuyan biri değilim..ne olursa olsun sabahın erken saatlerinde uyanırım..hiç sevmiyorum bu durumu ama alıştım artık benden diyorum :(

Hande dedi ki...

Siyah Süt; ben bir ara 12'den önce kalkmazdım. tabi sonra hep baş ağrısı ve sersemlik oluyor. Etken kalkmak en sağlıklısı ama hafta sonu bu kadarda erken olmasın :))