11 Mart 2011 Cuma

Süpriz :)

Ne gerek var dediğim çoğu şey zamanla ihtiyaç haline geliyor. Mesela evde internete gerek yok diyordum yıllar yıllar önce. Sonra bağlattık. Bilgisayar başka odada idi başına geçmek zor oluyor diye laptop gerekti. Sınırlı internet zamanla yetmez hale geldi sınırsıza geçtik.

Cep telefonunda internet ise bana göre tamamen gereksizdi. Evde işte, kime gitsen zatan var yoldada gerekmez diyordum. Taki geçen Cumartesi mailime bakmam ve grubun bir talebi için nette araştırma yapmam gerekene kadar hiç ihtiyaç duymamıştım. Internet cafelerde talep eksikliğinden kapanmış sanırım bende dışarıda olunca mecbur ofise geldim.

O günden sonrada cepten bağlanmak için internet paketlerini araştırmaya başlamıştım.  Son birkaç aydır Blackberry aşkı gönlümde büyük bir yere sahipti. Ve dün eve gittiğimde teknosa kağıdına sarılı bir paket beni bekliyor. Kabını açarken tahminler aklımda uçuşuyor bu boylarda telefon olabilir ama ya başka marka ise hafif endişe ile açınca karşımda Blackberry'mi buldum :)) Benim için tam bir süpriz oldu. Bundan önceki telefonumu da  aşkım süpriz almıştı ama ben alacağını tahmin etmiştim. Sanırım artık süpriz olayını tamamen öğrenmiş hiç açık vermedi. Çok çok güzel bir süpriz oldu.

Ben şimdi telefona ve cepten internet olayına alışmak için uğraşıyorum. Cumalar güzeldir ama bu Cuma daha da güzel :) Herkeze süprizli  güzel bir hafta sonu diliyorum.

10 yorum:

Meyra dedi ki...

canım ne güzel sürpriz bu darısı bana diyeyim akşam hemen bu postu eşime okutucam feyz alsın hızlandırsın özel gün beklemesin istiyorum:)) yeni oyuncağınla mutlu hafta sonun olsun, neşeli haberlerin olsun;)

NiLaY dedi ki...

Güle güle kullan canım, valla benzer bir sürprizi ben de bekliyorum kocişten :) kesintisiz günler dilerim :)

Selin Ergeçer dedi ki...

Gerçekten de süper bir sürpriz olmuş,güle güle kullan canım :) umarım sürprizlerin bol olduğu, havalarda uçuştuğu güzel günlerimiz olur hep :)

Unknown dedi ki...

ohhhh ne güzel biri bana da o süprizlerden yapsa keşke :) güle güle kullan canım güzel hafta sonları sevgiler :)

Hande dedi ki...

Meyracım, özel güne denk gelmeyince gerçekten süpriz oluyor. Eminim eşinde güzel bir şeyler ayarlar :)

Nilaycım; canım teşekkür ederim canım :)

Selincim; canım havada güneşli bu hafta sonu güzel geçecek gibi :))

Burcucum; hastalığımı bile geçirdi bu süpriz. Canım senin içinde pozitif enerji gönderiyorum tez zamanda güzel bir süpriz seni bulsun :))

annesiningülü dedi ki...

iyi günlerde kullan canım :)

Hande dedi ki...

Baharcım teşekkür ederim canım :)

defne dedi ki...

aa hayırlı olsun :) sürpriz yapmayı öğrendi demişsin ya darısı benimkinin başına :))
şimdilik ben de cepten internete ihtiyaç duymayanlardanım, evde sınırsıza yeni geçtik sayılır, acaba ben de mi alırım bi gün ?? :) güle güle kullan:*

Filiz dedi ki...

çok sevindim canım,güle güle kullan yeni oyuncağını:)eşine de bravo yani,harika bir hediye almış.cepten de yazarsın bize artık Hande'cim:)

Hande dedi ki...

Defnecim, teknoloji böyle birşey sanırım, ihtiyaç da olunca insanı esir alıyor :)

Filizcim, blog tamamen bir düzelse ben burda devam etmeye razıyım canım :) Sorunsuz erişebilmek istiyorum bloguma ve bloglarınıza :)