8 Mart 2011 Salı

Şaşkın

Grup gitti ama bende bittim. Arta kalan iş çok nerden başlayayım diye düşündüm bulamayınca bir mola verip bloga bakıyım dedim. Ama bakamadım blog yok!!! engellenmiş!!! Yoğunluk nedeni ile gündemden o kadar uzak kalmışım ki bana kötü bir süpriz oldu. Bloga alışınca onsuz olmak zor. Bir kaç kişi dışında kimsenin maili bende yok. Nasıl haberleşeceğim, güne blogları okuyarak başlamaya alışmışım nasıl olacak falan derken çalan telefonla işe döndüm.

Şimdi baktım blog gözüküyor Ama ben anlamadım bir açılıp bir kapanıyor mu? Çoğu kişinin benim gibi düşündüğünden eminim, blogsuz olmaz. Tek çözüm com veya net'e mi geçmek. Onlarlada uğraşması bana zor geliyor buraya alıştım artık.

Böyle cevapsız sorularla kaldım ben :(

Bu arada hepimizin Kadınlar Günü kutlu olsun.

4 yorum:

Meyra dedi ki...

canım hoşgeldin..yokluğunda güzel şeyler yaşamadık ama çarelerini bulduk ve kopmadan devam ediyoruz:) dns ayarlarını değiştir sorunsuz girebiliyorum ben bu ayarla 156.154.70.22 / 156.154.71.22
sevgiyle kal bidaha arayı çok açma grup eminim senin gibi hatunla memnun kalmıştır..güzel hatunun günü kutlu olsun:))

Filiz dedi ki...

Hande'cim öncelikle geçmiş olsun.en kısa zamanda dinlenebilmeni dilerim..blog dünyası bu aralar çok karışık ama her blogda sorun yok.mesela benimki hiç kapanmadı,ama önlem amacıyla wordpress te yedekledim blogumu.sen de canını sıkma,yazmaya devam:)senin de kadınlar günün kutlu olsun canım..

Unknown dedi ki...

seninde kadınlar günün kutlu olsun canım :) yoğunluğunun bitmesine sevindim umarım güzel geçmiştir ve memnun kalmışlardır gelenler gidenler :)) biz buralardayız canım yazmaya okumaya devam evet biraz sessizlik mevcut ama oda gecer sevgiler :))

Hande dedi ki...

Kızlar yoruma cevap yazamıyorum. Bu da çıkıcak mı bilmiyorum. Sona gelince yayınlamaya izin vermiyor.