21 Mart 2011 Pazartesi

DVD Keyfi

Bloga giribilmeyi başardığım nadir aanlardan birindeyim. Birşey yazamaz başkalarını okuyamaz durumdayım. Yasak kalktı ama bana hala devam ediyor sanırım. Son günlerde ne zaman açmak istesem malum kırmızı yazı ile karşılaşıyorum.


Bu hafta sonuna ait yazacğım başka bir yazı vardı. Ama fotoğraflar evde kalınca görselsiz bir anlama ifadee etmeyeceği için başka bir konuya geçiyorum. Yağmurlu bir gün; evde kalıp DVD izlemek için en uygun zamanlardan biri. Sevgili Selin'in tavsiyesi ile Don't Look Back'i  haftalar önce D&R'da promosyonlu fiyattan bulunca hemen almıştım. İzlediğim en güzel gerilim filmlerinden biriydi. Jeanne evinde ve kendinde bazı değişiklikler farkediyor, fakat kendinden başka kimse bunları farketmiyor. Aynaya baktığında başka bir yüz görmeye başlayınca herşey daha da zorlaşıyor. Çok güzel kurgulanmış harika bir film. İtalya'da çekim yapılan sokaklara bayıldım.  İzlemeyenlere kesin tavsiye ederim. Ve Selin'cim böyle güzel tavsiyeleri herzaman bekliyorum :))



Diğer film ise Inspection; sanırım çoğu kişi izlemiştir nedense biz izlemeyi ertelemişiz. Dom ve ekibi, uyku esnasında insanların bilinçaltına giriyor ve gizli bilgileri çalıyorlar. Yani hırsızlar :) Görüntüleri ve farklı konusu ile çok güzel bir filmdi. Bu filmdeki görüntüleri izlerken Muhteşem Yüzyıl'daki savaş sahnesi gözümün önüne geldi. Bilgisayar oyunlarındaki sahneler bile ondan daha gerçekci görünüyordu.  O sahnelerden sonra Muhteşem Yüzyıl'dan soğumuştum zaten izlemiyorum artık.

3 yorum:

Meyra dedi ki...

canım süülüümandansa kaliteli film izlemekten yanayım bende..ne iyi etmişsin işte böyle filmlerden sonra keyifle bahsetmekten zevk alıyorum bende..film tadında hafta olsun sana neşeli ve bol güneşli;)

Unknown dedi ki...

çok şükür ben sorun yaşamıyorum bu aralar umarım seninde biter bu blog sorunun en kısa zamanda teşekkürler film tavsiyeleri için :) ama sen biran önce aşk tesadüfleri izle canım :)) sevgiler...

Hande dedi ki...

Meyracım, sadece Ezel kaldı izlediğim oda sıktı biraz ama bırakamıyorum :) iyi haftalar canım :)

Burcucum, inşallah bitecek canım ama soğuttu biraz :( Fragmanını beğenmiştim ilk fırsatta izleyeceğim canım :)