15 Mart 2011 Salı

Alacakaranlık

Blog yasağı kalkıyormuş, bu haber son gunlerde aldığım en iyi haberdi. Arada kaçamak yapıp bloga bakmak istemek ama kırmızı yazı ile karşılaşmak kötüydü. Bir daha böyle bir sorunla karşılaşmayız umarım. Bende  fotoğraf yükleyememe sorunu devam ediyor ama oda düzelir sanırım.


Bu arada ben yeni kitaplar okudum. Vampirlerle ilgili hikayeler ilgimi çekmiyor diye bu seriye hiç ilgi duymadım. Arkadaşımdan kitap alırken bunları tavsiye etti . Okuyarak bir  önyargımı daha kırmış oldum. İlk üç kitabı arka arkaya okudum. Kitabın konusu malum; vampir Edward ile Bella'nın aşkı ve karşılarına çıkan sorunlar. Şimdi 4. kitabını arıyorum :) Bu seriyi sevsemde genede başka vampir konulu kitap okumayı tercih etmiyorum. Artık çok beyaz ten, soğuk tenli birilerini görürsem şüphe ile yaklaşacağım :)

10 yorum:

fatoş dedi ki...

ne zaman bitecek mahkumiyetimiz handeciğim :)

Meyra dedi ki...

handecim nasıl mutluyum bilsen şu yasak bitsin eski günlerimizin tadını yakalayalım artık:)) yoksa vampirleşicem bu yasağı getirenlere:)
bu seri çok güzeldir bir çırpıda okumuştum bende hiç korkmadan hemde..normalde senin gibi ilgilenmezdim

Hande dedi ki...

Fatoşcum, yazıyı yazdım bakarken gene engelelnmiştir diye yazdı. Bende durum hala aynı :(

Meyracım, bende devam ediyor canım :( biraz önce gene yasaklı çıktı. Çok sinir bir durum.
Sevmem derken bende elimden bırakamadım. 3. kitap davetiye ile bitti, şuan meraktayım :)

cafenoHut dedi ki...

Aynen bende ilk başlarda bu Alacakaranlık serisine çok ön yargılıydım. Ama geçen sene rahatsızlığı yüzünden bir süre evde kalmak zorunda kaldım ve sırf kafa dağıtmak için okumaya başladım. 4 kitabı hemen hemen 10-12 gün içinde okudum:) Eş zamanlı olarak da DVD'sini seyrettim. Geçen kışımı Edward'la geçirdim yani:) Bence okuyun..

Hande dedi ki...

cafenohut; bende okuduktan sonra naıl çekmişler diye birincinin dvd'sini seyrettim. Sanırım 2 tane daha var okuyacağım ama 5. kitabın sonunda hikaye biyiyor mu onu merak ediyorum. Bayağı uzun bir seri olmuş :)

defne dedi ki...

hande ben de alacakaranlık'ı teenager'lar okurken antipatik bulmuştum, filmi de çok bayağı blmuştum, reklamlarından. sonra bi gün izledim, sonra da ikincisini izledim. harika film ya, süper aşk hikayesi, hatta 2. filmde ağladım bile kendimi tutamayıp, çok etkileyiciydi valla :)
bloglar kapanmasın yaa bi daha :(

Hande dedi ki...

Defnecim, bende böyle bir aşk beklemiyordum. Vampirle ilgili tek tema korku olabilirdin bana göre. Ama çok güzel yazılmış sürükleyici kitaplardı.

Stil Direktoru dedi ki...

Aptal ettiler hayatım ya bir o bir bu neyse kitap konusunda da koptum .) Filmden daha güzel okumak ama değil mi? Öptüm canım.

Unknown dedi ki...

ben de cok sevındım artık bıttıgıne yasagın :) bu serıyı okumadım dusunuyorum ama nasıl olur bılemıyorum :) sevgıler tatlım...

Hande dedi ki...

Edacım, sorma canım serseme ttiler dün akşam gene açılmıyordu. Uyarlama filmler kitabın yerini tutamıyor :)

Burcucum, normale dönmemiz uzun sürecek sanırım dün gene açamadım ben. Canım seri güzeldi tavsiye ederim.