18 Mayıs 2010 Salı

Şaşkın


  Orta okul lise yıllarında kızlara peluş oyuncak almak neden modadır bilmiyorum. Özellikle sevgililer gününde her yer kalpli ayıcıklarla doluyor. Ben o yıllarda da sonrasında da bu tarz bir hediyeden hiç hoşlanmazdım. Eşimle çıkmaya başladıktan kısa bir süre sonra doğum günüm vardı. Yanlış hediye seçimi yapmasın diye  peluş oyuncakları sevmediğimi  ima etmeye çalışmıştım. Hatta işi garantiye alıp ev arkadaşım vasıtası ile hiç sevmediğimi de duyurmuştum. Hediyenin ne olduğu önemli değildi, oyuncak gelmesin yeter :)

Ama nedense 19 yaşında bu peluş yani Şaşkın benim oldu ve onunla beraber uykuya dalmaya başladım. Şimdi de evde yanı başımızda bizimle oturuyor.

Bebek ise Kapadokya hatırası. Bu beklerin kıyafetlerine bayılıyorum. Pullu simli kadife eteklerle çok şıklar.

8 yorum:

stuven dedi ki...

demek ki hediyeyi veren önemliymiş:))

!!! Şekerperisi !!! dedi ki...

aaaa hiç oyuncak ayıcıklr falan sevilmezmi handecim? benim birr sürü var ve halada dayanamam alırım kimseylede paylaşamıyorum bozulur sağına soluna bir şey olur diye hatta senin kulaklıyıda bayıldım hanii:))

Hande dedi ki...

Stuven canım çok doğru hediyenin kimden geldiğibaşka bir anlam katıyor :)

Serpilcim bende severdim ama benim olmalarını istemezdim :) yoksa çok sevimliler tabi :))

Selin Ergeçer dedi ki...

Hande merhaba,

Bloguna girince bir anda inanılmaz sıcak hissettim,sanki seni hep tanıyormuşum gibi :) Nedeni de bu resimdeki mavi eşek :) O kadar çok seviyorum ki onu, onunla ilgili herşey var evimde; kalemi,silgisi,defterleri,kupası,geceliği..say say bitmez :))

Hande dedi ki...

Selin çok sevindim böyle hissetmene :) yazı yazdıktan sonra bloguna gorunce Şaşkını(benimkinin adı) benim kadar çok seven biri diye düşünmüşüm :)) bu çok tatlı birşey gerçekten. peluş meraklısı olmayan bana sevdirdi kendini.

elif dedi ki...

hande çok tatlı bakıyor ama bu şaşkın eşek:)cidden şaşkın yani..
bebekte çok güzel.kapadokyaya gittiğimde neden bu bebeklerden almadım hep kızarım bende kendime.bidaha gitmek kısmet olursa kesin alıcam...

Syhn dedi ki...

hakikaten neden böyledir?
bende çok severim peluş oyuncak demiştim de o dönemden kalma yüzünü bile görmek istemediğim peluş ayıcıklarım var hala :D
atmaya da kıyamıyorum :=)

Hande dedi ki...

Elifcim, bir yere gidince alınan çok şey oluyor, aman bubu da almıyım deyip sonradan pişman olduklarım çok oldu benimde :)

Seyhancım, bir şeyi seiyorum deyince "ama kararında" diye de belirtmek gerekiyor sanırım :))