24 Mayıs 2010 Pazartesi

Haftasonu

Bebek sepetini götürdüm, anne ve baba adayımız çok beğendi, onların beğenmesi ile ben daha da mutlu oldum. Bebeğin beşiğini kendi odalarına hazırlamışlar. Bebek daha gelmeden eşyaları ile odaya mis gibi bebek kokusu yayılmış.

Akşam beraberce, başka arkadaşlarımızın  düğününe gittik.  Düğün sonrası yeni çifte gece kalacakları otele kadar eşlik ettik. Otel kapısından içeri girerken, odaya çıkamayacakları için, arkadaşlar damatın sırtına vurarak çifti uğurladılar. 5* otel kapısında bunu uygularken neyseki belboy dışında başka bir misafir yoktu. Gülüp geçerler miydi yoksa burda da bu yapılırmı derlerdi bilemiyorum. Ama biz gülmeyi seçtik :)

Çiftimizi dün alana giderken uğurladık. Tayland'daki Samui Adası'na gidiyorlar. Orda da ihtilal varmış, yeni bitmiş. İnşallah sorunsuz güzel bir balayı geçirirler.

Her düğün sonrası tekrar gelin olmak istiyorum. 10. yılımıza geldiğimizde büyük bir kutlama düşünüyorum. Çiçek ve mumlarla süslenmiş bir tekne olabilir. Gelinlik giyemesemde, azıcık kabarık beyaz bir elbise ile hevesimi alırım :) Ağustos'da 7. yılı dolduruyoruz, büyük kutlamaya 3 yıl kaldı :)

13 yorum:

NiLaY dedi ki...

oo azcık kalmış canım sizin biz daha 3. yılı kutlıycaz 10' a 7 var anlıycağın :)

CherrybLossomgirL dedi ki...

:) umarım 10. yılınız hayal ettiğinizden de daha güzel geçer. ilişkilerini bu denli iradeli olarak yürütebilen çiftlerin sayısı çok düşük ne yazık ki. insanın sevdiği kişinin değerini bilmesi ve aynı yolda el ele devam etmesi övünülecek bir durum

benden, bizden... dedi ki...

Handecim yeni bir anne olarak hazırladığın sepete bayıldım, bu patikler de Laloşun favorisi kesin bebiş de çok sevecektir :)

7 sene mi oldu yaa su gibi akmış gitmiş zaman maşallah size!!!

Hande dedi ki...

Nilaycım; erken davrandık biz çabuk yol aldık :)

Cherryblossomgirl; mutlu çiftler de çoğunlukta, önce sevgi sonra biraz fedakarlıkla mutlu çiftler çoğalır :)

Neslicim; bebekler hep ayaklarını kaldırıp sallar ya Lal gibi buda renk ve sesten dolayı sever sanırım :) Söylerken 7 yıl demek bana da tuhaf geliyor. Ama geçmiş yıllar :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

ilk olarak yeni tema çok daha cici olmuş çok sevdim=) evim için benzer saksılar aldım ama koyacak minicik bir balkonu var evimin=)
ikincisi 7 sene için kutluyorum canım, yıldönümlerinin en sevdiğim tarafı yeni bir elbise=))))

Betty dedi ki...

cute blog!
I opened a new fashion blog too, I hope you'll be one of my followers!

KissKiss

www.bettytomris.blogspot.com

bilge dedi ki...

dilerim 10. yılınız hayal ettiğiniz gibi geçer ben kaç 10 yıllar devirdim mutluluğunuz daim olsun sevgiler..

Burcu Çalışkan dedi ki...

oooo pek kalmamış umarım gönlündeki gibi bir kutlama olur :))

Hande dedi ki...

Zeynepcim; tema için teşekkürler. balkona sığmayanları da ev içinde kullanırsın. ben bunu koçtaştan almıştım. çok şeker şeyler var. yıldönümü pek çok şeye bahane olur :)

Betty; thanks for your visit. I will visit yours. best wishes

Bilge Hanım, çok teşekkürler. böyle uzun evlilikler duyunca çok seviniyorum. siz de bizde 40'lar 50'ler görürüz inşallah.

Burcucum, yeni düğün görünce, isteğim canlandı. Yeniden gelin olamayınca, hevesi kutlamaya saklıyorum :)

minik dedi ki...

merhaba hande ,
ben evlilikte 10.yılı geçirdim.Şimdi niyetim yirmi yada 25. yılda tüm arkadaş çevresi ve sevdiklerimle çok keyifli bir yemek organize etmek.Sana tüm hayatın boyunca eşinle ve sevdiklerinle mutluluklar dilerim

Hande dedi ki...

Sevgili Minik, güzel dileklerin için çok teşekkürler sizinde mutluluğunuz daim olsun. evlilikten korkanlara sizin bizim gibi örnekler lazım :) ben her 10 yıl ve katlarında kutlama yapmak istiyorum.

elif dedi ki...

nice 10 yıllara inşallah handecim..azıcık kalmış sabret:)valla ben 10 yılı bekleyemem 5 yıla 3 var çünküm bizim.5. yılda yapmaya başlarız kutlamaları:))
bebiş sepetin beğenilmicek gibi değildi zevkine sağlık..
sevgiler..

Hande dedi ki...

Elifcin bende ilk başlarda 5. yılı düşünüyordum ama kaynadı. 10. yılı hedefliyorum artık. siz daha yeniymişsiniz. sepet için teşekkürler :)