26 Mayıs 2010 Çarşamba

Bu Aralar


Bu aralar gözüme hiç sevimli gelmiyor. Gece mızıklıyor ya da havlıyor. Geçen akşam da eşim birşeyimi var diye bakmaya gittiğinde ona bakıp odanın ortasına işemiş. Hafta sonu onu dışarı çıkardık, sonra biz hazırlandık, tam evden çıkacağız pat işedi. Üstelik yapmaması gerektiğini biliyor. Arada bizim kıza böyle estiriyorlar. E tabi banada estiriyorlar, böyle devam ettikçe bende ona küs kalacağım.

Yeğenim onlarla yazlıklarına gitmemi istiyor. İşim içinde çözüm bulmuş. Şimdi işten çıkacakmışım, bütün yaz onlarla kalacağım. Yaz sonu da gelip tekrardan başlayacakmışım. Tatlım benim ya çözümü hep yapmak istediğim şey, ama iş bulabileceğimin garantisi yok. Olsa hiç kırarmıyım ben onu :)


12 yorum:

Adsız dedi ki...

çok sevimli ya ama yaptıkları kötü olmuş sanırım ben asla dayanamazdım işediğini görsem küt bayılırdım =)

Saglıklımutfak dedi ki...

Bunu yapmasının bir nedeni vardır illaki handecim. veterinere götürmeyi düşündün mü. Belki ilgi istiyor belki çiftleşme zamanı.Dilleri olsa söyleyecekler de :)

NiLaY dedi ki...

senin böyle tatlı bir kızın mı vardı canım :)

Hande dedi ki...

Handancım; ben de ufak çaplı bir sinir krizi yaşıyorum sayesinde :(

Hilacim; eski veteriner akşam su vermeyin demişti. Ama öyle yapmak zalimlik gibi geldi biz veriyoruz, oda bize iade ediyor :)

Nilaycım; öğrencilik zamanlarımızdan beri bizimle 9 yıl oldu. ama bu aralar ona tatlı diyemiyorum maalesef :(

Selin Ergeçer dedi ki...

Handecim, bu nasıl tatlı bir bebek :)) nasil da yaramaz bir bakışı var, ayy çok çok tatlı bişi bu :)
evet bu aralar biraz yaramazmış anlattığına göre ama şöyle düşün;bizim bile psikolojimiz bir günden bir güne değişiyor, onların da böyle ruh halleri var ve onlar sadece bizim kızdığımız şeyleri yaparak ve huysuzlanarak bunu bize anlatabiliyorlar... Bu aralar birşeye kızdı belki, belki çok daha fazla ilgi görmek istiyor kimbilir :) sonuç ne olursa olsun çok güzel bi bebek bu, zaten bu halleri değil mi her türlü zorluğunu katlanılır yapan :)

Hande dedi ki...

Selincim; benim tek problemim bu sorunu. İlk siniri atlattıktan sonra çok su içmiş napalım tutamadı, yada yalnız kalacak diye yapıyor tarzı şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum. Dediğin gibi bu kadar talı ve sevgi dolu olmasalar çekilmez :)

modafobik dedi ki...

Tanrımm çok şşeker yaaa kıyılmazki bunaaa :))

Hande dedi ki...

Modafobik; bunalrı da yapmadığı zamn çok daha şeker oluyor :)

bir güzel çift dedi ki...

ayyy buradan çok sevimli gözüküyor yaa...

Hande dedi ki...

bir güzel çift; kızdırsada çok tatlıdır o, tam bir kucak delisidir :)

Stil Direktoru dedi ki...

Ne olursa olsun bayıldım bu aşka ben ya :)

Hande dedi ki...

canım böylede tatlı birşey, ne yapsa sevdiriyor :)